Kişilik & Karakter Hangi kelimeleri kullanirsam hukuken hakaret olur? Girift_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela bir kelime hakaret diyelim ama o kelimeyi nasıl hakaret olmayacak şekilde kullanırım? Güncellemeler+1 yıl Gelen cevaplar için teşekkürler, başka ifade çeşitleri var mı peki Hangi kelimeleri kullanirsam hukuken hakaret olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Küfür hakaret varsa 0 0 Yorumla
Davy_Jons Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu olduğunu düşünüyorum, şu olduğunu düşünüyorum dediğin takdir de düşünce özgürlüğü olduğu için hakarete girmiyor 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. İma et etrafından dolaş ama direk olaya girme 0 0 Yorumla
imperfect1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Ben senin... oldugnu dusunuyorm dersen olmaz heraldeCunku bu senin dusuncen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Küfür hakaret varsa
Bu olduğunu düşünüyorum, şu olduğunu düşünüyorum dediğin takdir de düşünce özgürlüğü olduğu için hakarete girmiyor
İma et etrafından dolaş ama direk olaya girme
Ben senin... oldugnu dusunuyorm dersen olmaz heralde
Cunku bu senin dusuncen