Kişilik & Karakter Kizlar mi daha kıskanç olur erkekler mi? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizce kızlar mı daha kıskanç erkekler mi Güncellemeler+1 yıl :) Kizlar mi daha kıskanç olur erkekler mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bence kızlar daha kıskanç 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Genelde kızlar ama erkeklerde az aşağı degil 1 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Ben daha kıskancım di mi balımmm @S1F1R-B1R 2 2 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Yarışırız o konuda sevgilim ama alanlarımız farklı 🥰🥰 Yorumla The_Muallime +1 yıl @S1F1R-B1R ben alırım bu yarışı biliyoruz aşkım ❤️ Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkekler. 1 0 Yorumla
imkansiz53 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Kadınlar daha kıskanc ozellıkle evlıler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence kızlar daha kıskanç
Genelde kızlar ama erkeklerde az aşağı degil
Ben daha kıskancım di mi balımmm @S1F1R-B1R
Yarışırız o konuda sevgilim ama alanlarımız farklı 🥰🥰
@S1F1R-B1R ben alırım bu yarışı biliyoruz aşkım ❤️
Erkekler.
Çok seven kıskanç olur bence
Kadınlar daha kıskanc ozellıkle evlıler
Yarışırız @The_Muallime 🥰🥰