Kişilik & Karakter Senin dışında herkes için zaman bir gün boyunca duracak, ne yaparsın? bayançelik Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Senin dışında herkes için zaman bir gün boyunca duracak, ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben bir şey yapmam.. normal şarkı dinlerim 1 0 Yorumla
Kara_gece Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İstediğim şeyler olsun diye hepsini düzene koymaya çalışırım. 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Dua ederdim. Allah' ım kıyamet mi koptu derdim... 1 0 Yorumla
audincewh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Ömrümün sonuna kadar yetecek alkol, sigara ve uyuşturucu stoklarım. Ölene kadar şu düzenden uzak kalmaya ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
blade063 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Daha sıkıcı olur 😨 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç bişey 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben bir şey yapmam.. normal şarkı dinlerim
İstediğim şeyler olsun diye hepsini düzene koymaya çalışırım.
Dua ederdim. Allah' ım kıyamet mi koptu derdim...
Ömrümün sonuna kadar yetecek alkol, sigara ve uyuşturucu stoklarım. Ölene kadar şu düzenden uzak kalmaya ihtiyacım var.
Daha sıkıcı olur 😨
Allahım esirgesin korkunç olurdu 🤣🤣
Hiç bişey