Olmayınca zorlamanın bir anlamı yokmuş.. bazen çekilip kenara izlemek gerekirmiş..

Hem dinleyin hem cevaplayın 🖤
#inci❤
Olmayınca zorlamanın bir anlamı yokmuş.. bazen çekilip kenara izlemek gerekirmiş..

Hem dinleyin hem cevaplayın 🖤
#inci❤
Bana değer vermeyene değer vermemeyi öğretti, kimseye güvenmemeyi olayları kendi başıma çözmem gerektiğini öğretti ve iyice düşünmeden hareket etmemeyi sonra pişman olacağımı en güzel şekilde kafama vura vura öğretti☺ Çok da kalıcı oldu 2024 de bu hataları yapmayacağım ve çok daha mutlu huzurlu güzel bir hayat süreceğim ❤
EİC için teşekkürler 😊😘
-Her seni seviyorum diyen insanla dertleşilmemesi gerektiğini
-ıçime sinmeyen bir şeyi hemen bırakmam gerektiğini
-Gereksiz derecede hep yapıcı olmanın sonunda yıkım getireceğini
-Paranın ömür gibi bir şey olduğunu ve yalnızca doğru şeylere harcanması gerektiğini
- insanlara Samimi ve canayakın davranışlarda bulunmanın ilerde saygısız davranışlar doğurabileceğini
-en çok da kendimi sevmeyi ve kimseye ihtiyacım olmadan da mutlu olabilmeyi öğrendim bu yıl...
Kimseye güvenme ve bildiğin doğrulardan vaz geçme.. birde her zaman olduğun gibi ol mesela dışarıda nazik ve kibar mısın. yalnızken de nazik ve kibar ol. başkalarına verdiğin sözü tutuyor musun kendine verdiğin sözleri de tut. dışarıda kötü sözler söylemiyor musun yalnızken de söyleme. bu sözleri kendime hatırlatıyorum sürekli
Teşekkür ederim ablam 🙏🌹
Her zaman bir şeyleri öğrenmeye, ben çok geç kaldım gerçekten ama bu yıl farklı olacak ekpss ye ve üniversite ye çalışıyorum bir de namaz kılmayı öğreniyorum duaları ve nasıl kılındığını tamamen öğrendikten sonra ben tamamım 😊😊
A4 kağıda yazardim ben ve sonra onu secdenin yanına koymuştum sadece 2 gun bakarak kildim 3. Gün lazim olmadi.. Rabbim kabul etsin maşallah
Rica ederim. ne demek🌸
Cevap
13Cevap
Kimse için yalvarmaya, onu inandırmaya değmezmiş. Ben bu hayatta hep tekmişim ne akrabalarım, ne ailem hiç kimsenin umurunda değilmişim. Bunu çok iyi anladım.
Kendime önem vermem gerektiğini, aklımı kullanacağımı, kalbimin sesini bastırabilmeyi, vicdanımı susturmayı ve öfke ve kini dengelemeyi, herkesten intikam almayı, Arkamdan dedikodu yapanlara kendimi kanıtlamayı bir ilke haline getirdim.
Bugünden itibaren daha güçlü, daha güzel, daha bakımlı, daha bilgili olucam. Bu sefer kendime yalan söylemiyecem.
Bekle 2024! Bu yıl ben seni oynatıcam sen beni değil
ayrıca olmayan her şeyde bir hayır var olduğunu, gelecekte de yaşayacak olacağım acıları şimdiden yaşamış olduğumu ve son olarak da ahımın yerini bulacağını anlamış oldum.
Genel olarak çok iyiydi Hatta yaşadığım en iyi yıldı diyebilirim
Beklediğim bir sonuç var o da olumlu gelirse çok çok çok mutlu olacağım
Allah herkesin kalbine göre versin ❤️🌺
Bunu öğrendim.
Güçlendiğim bir yıl oldu düştüğüm gibi ayağa kalkmasını öğrendim ve en önemlisi evlilerden bir bok olmayacağını öğrendim
Tekrar birilerine kolay kolay güvenmemeyi öğretti.
Olması gereken oluyor olamayan şeylerin arkasından da güzellikler geliyor.
⭐ Size en büyük zararı hayatınıza en yakın olanınız verir. ⭐. Sizi sizden başka kimse umursamaz.
⭐ Hayatımi bir erkeğe gore degistirmemeyi.
⭐ Başkasının hayatının çizgisine göre yol almamayı.
⭐ Hayatin tadını kendin için çıkar.
⭐ Aşık olmussan o gelsin hayatına sen gitme. Gelmiyorsa dön ve yoluna devam et. .
Çok faza kafaya takma. Sevdiklerinle zamanını güzel değerlendir bir bakarsın yok olurlar...
Her geçen yıl bir önceki yili aratıyor bu da berbattı
acıkcası bişey ogrendimmi sanırım hayır. hiçbir şey ogretmedi bana.
Bu yıl, aklıma hep Şubat depremi gelecek
Gün geçtikçe her şeyin daha da zorlaşacağını
Dünyaya neden geldigimizi
Kimseye ama hiçkimseye güvenme!
Deprem affetmez binaları sağlam yapalim
insanların değişmeyeceğini
Zamanın ne kadar hızlandığını.
Kimse için kendi isteklerinden vazgecmemeyi
Her gelen yılın geçen yılı arattigini öğretti.
Bu yıl deprem olmasaydi iyidik aslinda ya
Kimseye güvenme herkes bir gün gider
Güven i öğretti herkese güvenmemeyi başta abla
Sevgiyi saygıyı öğretti
Hiçbir şey öğretmedi desem yeridir..
Asla vazgeçmemeyi ve çok çalışmayı
Ölümü unuttuğumu Allah'ı unuttuğumu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?