Kişilik & Karakter Özlediğiniz biri var mı? ? ? ? Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Karşınızda olsa ne söylerdiniz veya ne yapardınız? Güncellemeler+1 yıl Güncel Özlediğiniz biri var mı? ? ? ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kalemsorarkagıtsusar Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kimseyi özlemiyorum. Özlesem sanki mutlu sonla mı bitecek? Hayır. Günüm huzurlu geçtikten sonra fazla bir şey beklemiyorum. 0 0 Yorumla
BarbaroSs00 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandır aynaya bakmıyordun yakın zamanda aynaya baktım dedim bu kimKendimle sohbet ettim biraz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var ommam mı tatlı mı tatlı hayat dolu bakımlı mı bakımlı günü nasıl geçti ne yaptı hep merak ettiğim 0 37 Yorumla Séduire +1 yıl Karşında olsa ne yaparsın ya da ne söylersin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey söylemeye fırsat kalmazdı öperim diyeceğim ama o öptürmezdi bence Yorumla Séduire +1 yıl Yaaa neden belki o da seni özlemiştir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki sizde birini özlemişiniz vaziyet o gibi Yorumla Séduire +1 yıl Ben hep özlüyorum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpüşmeyi sevmez bence o Yorumla Séduire +1 yıl Tanımadığın birini mi özlüyorsun yoksa kesin konuşmuyorsun hiç 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıdığım biri elbette ironi yaptım oda isterdi elbette ama hemen olsa utanırdı Yorumla Séduire +1 yıl Doğrudur olabilir sen daha iyi bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bilirim onu evet içini okurum hemde Yorumla Séduire +1 yıl O senin içini okuyamıyordur kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinop’ta yaşıyor eminim üşüyordur ama yine taytı üzerindedir Yorumla Séduire +1 yıl Mini etek ve çorap giymiştir belki taytı bırakmıştır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mini etek giymez hayatta Yorumla Séduire +1 yıl Bir resim atayım baktıktan sonra sil olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Videolarınızı yükleyin var Yorumla Séduire +1 yıl Mangak mısın tıkla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tıkladım tabi Yorumla Séduire +1 yıl Sil o zaman o yorumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lünki sildim boştu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bir şey Yorumla Séduire +1 yıl Bu boş değil ama Yorumla Séduire +1 yıl Onuda sil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşşş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 kez geldi boş Yorumla Séduire +1 yıl Saçmalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıfsınız onun gibi yakışmış ama iş kıyafeti bence Yorumla Séduire +1 yıl İş kıyafeti değil kendi kombinimSildin mi resimi Yorumla Séduire +1 yıl Neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sildim tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse görmesin neden görsün bacaklarını Yorumla Séduire +1 yıl Tamam Yorumla Séduire +1 yıl İyi akşamlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizede hanım Yorumla
buyurunbenimeva Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl özlesek ne olur ki? özlenen gelmeyecek nasılsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl NUTELLAAAMMM kalbim sende kaldı derdim 0 8 Yorumla Séduire +1 yıl Zenci mi? Cevap sahibi +1 yıl tatlı Séduire +1 yıl Nasıl yani Cevap sahibi +1 yıl çikolata kadar tatlıydı aklımı başımdan aldııı gitti Séduire +1 yıl Yaaaa nereye gitti neden gitti Cevap sahibi +1 yıl kendince haklı sebeplerden dolayı gitti özel bir durum bu olay Séduire +1 yıl Anlatsana merak ettim yani takip atabilirsin Cevap sahibi +1 yıl attım
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Canli birini özlemiyorum, 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kimseyi özlemiyorum. Özlesem sanki mutlu sonla mı bitecek? Hayır. Günüm huzurlu geçtikten sonra fazla bir şey beklemiyorum.
Uzun zamandır aynaya bakmıyordun yakın zamanda aynaya baktım dedim bu kim
Kendimle sohbet ettim biraz
Var ommam mı tatlı mı tatlı hayat dolu bakımlı mı bakımlı günü nasıl geçti ne yaptı hep merak ettiğim
Karşında olsa ne yaparsın ya da ne söylersin?
Bir şey söylemeye fırsat kalmazdı öperim diyeceğim ama o öptürmezdi bence
Yaaa neden belki o da seni özlemiştir
Sanki sizde birini özlemişiniz vaziyet o gibi
Ben hep özlüyorum zaten
Öpüşmeyi sevmez bence o
Tanımadığın birini mi özlüyorsun yoksa kesin konuşmuyorsun hiç 😂
Tanıdığım biri elbette ironi yaptım oda isterdi elbette ama hemen olsa utanırdı
Doğrudur olabilir sen daha iyi bilirsin
Ben bilirim onu evet içini okurum hemde
O senin içini okuyamıyordur kesin
Sinop’ta yaşıyor eminim üşüyordur ama yine taytı üzerindedir
Mini etek ve çorap giymiştir belki taytı bırakmıştır