Zihniyetler değişmedikçe bişeylerin farklı olacağını sanmam. Evet farklılık olabilir ama bu kafa yapılarıyla pozitif değil daha da negatif şeylerin farklılıklar olacağını düşünüyorum. Avrupa bizi kıskanıyor dediğimiz ülke şu an arjantin, venezuladan sonra en fazla enflasyona sahip olan ülke ne yazık ki. Ülkenin mülteci kampına dönmesi, ev, daire alana böyle şanlı bir ülkenin vatandaşlığının hediye edilmesi ayrı bir utanç. Kısacası nerden tutsan elde kalan bir ülke olduk maalesef.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Memnun değilim
Hayır hiç memnun değilim ve hayatımda en çok kendimi sevmiyorum.
Genel olarak ülkeden memnun değilim. Bu şanlı millet ve ülke hakettiği şeylerden çok uzakta
Ekonomi olarak evet haklısın ama bence kırılma dönemindeyiz ondan sonra her şey çok daha farklı olacak
Zihniyetler değişmedikçe bişeylerin farklı olacağını sanmam. Evet farklılık olabilir ama bu kafa yapılarıyla pozitif değil daha da negatif şeylerin farklılıklar olacağını düşünüyorum. Avrupa bizi kıskanıyor dediğimiz ülke şu an arjantin, venezuladan sonra en fazla enflasyona sahip olan ülke ne yazık ki. Ülkenin mülteci kampına dönmesi, ev, daire alana böyle şanlı bir ülkenin vatandaşlığının hediye edilmesi ayrı bir utanç. Kısacası nerden tutsan elde kalan bir ülke olduk maalesef.
Coook memnum
Neden memnunsun
Para çok huzurum çok kadın cok
En başta ki hepsine yeter zaten
Menmunum
Neden memnunsun
her şey yerinde çok takan biri de değilim
Bu işin sırrını bulmuşsun
degilim
Neden değilsin