Okey kral nasılsa doğru söylediğin bir an. Yok sıkıntı yok neyse kaçtım ben gece hayatı beni bekler. Sende fakelerinle site de beni aradı dur milletle yazis falan seversin. DC de milletle konuş kjdjdjdk ama beni sal hatta git manita yap sgit yeter ki. Seni civarmda görmek istemiyorum
Arkadaş ben senin düşündüğün kişi değilim. İlğim alakam da yok kimse ile. Bişeyleri anladıgını sanmışsın ama çok yanlış anlamışsın. burada başkası sanıp beni bişeylerle itam etmen hiç hoş değil. Seni tanımıyorum ben sende beni tanımıyorsun. Israr edip zekana hakaret etme. Yanlış anlamışsın başkasıyla meselen git onunla hallet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uykum ile sosyal medyayı takas ettim bu sıralar 🙄 gelmiyor uykum ya uyumamız lazım bence :D
Aslında takas değil bir şey de beklemiyoruz. Gelmiyor namıssız. 🫢
Zalimin oğlu 😄
Bence uykunun cinsiyeti yok 😅
Zalım diyelim direkt 😄
Olabilir 😌
Uykumu hiçbir şey ile takas etmek istemem.. Ama gelmiyor ki.. 😅
Uyku tutmadı bir türlü. Biraz da olsa uyumam lazım ama halen yok kendileri. Takas değil keyfi gelmiyor kerata.🙄
Şiş gözlerle okuyorum.
Bob amcam doğru demiş.
bazen ümitlerimi bazen kahveyi :D
Sabah eve gidince öğlene kadar uyurum
Senin fakelerle uğraşcam. Salacagin yok senin ndjdjjd
Anlamadım 🙄
Biraz önce acaip ifşalamışsın. Karı direkt kaldırmış yorumu
@TayyarRA fake sporlar sjjs
Ne oldugunu biriniz anlatsa?
Ececim sorun sensin sal beni jdjd
@cilginrakisisesi bu yolda devam hocam 😁😁
@TayyarRA hepsini getir. Pilli ve saz arkadaşları jddks ulan işleri güçleri yok benle uğraşıyorlar
Yalnız ben Ece değilim. Ne yaşıyorsan durumun benle gram ilğisi yok.
Okey kral nasılsa doğru söylediğin bir an. Yok sıkıntı yok neyse kaçtım ben gece hayatı beni bekler. Sende fakelerinle site de beni aradı dur milletle yazis falan seversin. DC de milletle konuş kjdjdjdk ama beni sal hatta git manita yap sgit yeter ki. Seni civarmda görmek istemiyorum
Arkadaş ben senin düşündüğün kişi değilim. İlğim alakam da yok kimse ile. Bişeyleri anladıgını sanmışsın ama çok yanlış anlamışsın. burada başkası sanıp beni bişeylerle itam etmen hiç hoş değil. Seni tanımıyorum ben sende beni tanımıyorsun. Israr edip zekana hakaret etme. Yanlış anlamışsın başkasıyla meselen git onunla hallet.
Korkak karı jdiis fakeleri kapanacak diye aklı gidiyor kskksks
Yok sen laftan anlamıyorsun 😀
Kardeş ben var senin tanıdıgın kişi olmamak. Hayır beni tanımak için kasti mi yapıyorsun anlamadım ki 😀😂
Evet haklısın
Cici kız 😂
Pa5 ile takasladım
İşi. m
Bir önceki geceki uykumla takas wttim 🤣