Kişilik & Karakter Karı seviyo musunuz? benseninasikaybettim Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor hangi karı olduğuna göre değişir ihihihi Güncellemeler+1 yıl karnim agriyp Karı seviyo musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Kar yağmasını seviyorum evet 0 0 Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Kar güzeldir yağsın tabii ama mesleğimin gereği bize çok zorluk çıkardığı oluyor 0 0 Yorumla
günah55kedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Mahmut Tuncer şarkısı var kar ile ilgili 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl "Kızlar çabuk olgunlaşıyor, kendilerinden yaşça büyük erkeklerle ilişki kurabiliyorlar çünkü olgunlar" yine kızlar: 0 1 Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl fnndndndndnd ben uc yasindayim Yorumla
Alisaa07 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl karı mı 1 1 Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl hanimefendi bayan kadini Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bayılırım 0 17 Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl kimi özlüyorsun Yorumla ElCuco +1 yıl O da nereden çıktı Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl sorunda gördüm simdi Yorumla ElCuco +1 yıl Aslında özlediğim birisi falan yok. O gördüğün kişi ile tasnas geçiyordum o kadar. Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl anladım Yorumla ElCuco +1 yıl Ama seni özledim 🥰 Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl anladim Yorumla ElCuco +1 yıl Tahmin ettiğim kişi mısın len:d Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl degilim Yorumla ElCuco +1 yıl Hee o zaman yanlış oldu sorry Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl kimi tahmin etmustin Yorumla ElCuco +1 yıl Saçlarını beğendiğim bir kızdi boş ver Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl dndmrmmdmr saclsrini begendugun icin mi her hesapta engelledin Yorumla ElCuco +1 yıl Aşık olduğum için 🥺 Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl bi sonraki sorana dw benle taştaş gectugini söyle dbsjsjjs Yorumla ElCuco +1 yıl Yav olm sen makaradan anlıyorsun en azından:d Yorumla benseninasikaybettim +1 yıl buranin geneli mal mlsf Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Severiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kar yağmasını seviyorum evet
Kar güzeldir yağsın tabii ama mesleğimin gereği bize çok zorluk çıkardığı oluyor
Mahmut Tuncer şarkısı var kar ile ilgili 🤣🤣
"Kızlar çabuk olgunlaşıyor, kendilerinden yaşça büyük erkeklerle ilişki kurabiliyorlar çünkü olgunlar" yine kızlar:
fnndndndndnd ben uc yasindayim
Severim neden sevmiyim sıcakta erimesin Yeter :))
karı mı
hanimefendi bayan kadini
Bayılırım
kimi özlüyorsun
O da nereden çıktı
sorunda gördüm simdi
Aslında özlediğim birisi falan yok. O gördüğün kişi ile tasnas geçiyordum o kadar.
anladım
Ama seni özledim 🥰
anladim
Tahmin ettiğim kişi mısın len:d
degilim
Hee o zaman yanlış oldu sorry
kimi tahmin etmustin
Saçlarını beğendiğim bir kızdi boş ver
dndmrmmdmr saclsrini begendugun icin mi her hesapta engelledin
Aşık olduğum için 🥺
bi sonraki sorana dw benle taştaş gectugini söyle dbsjsjjs
Yav olm sen makaradan anlıyorsun en azından:d