AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her haltı yip de eline erkek eli değmemiş kız isteyen utanmazlar
Eşini sevgilisini aldatan karaktersizler
Herkese kaba davranan küfür eden çakma mafya hareketleri olanlar
Başkasina giden sonra geri dönen erkekleri affeden kızlar da var göruyorum mesela çocuk başkasina gitmişti sonra geri döndü kıza kız da bunu affeti şu an ilişkileri iyi gidiyor ama
Boşa düşünce eskisine dönmeye çalışan gurursuz köpekler hak etmiyor
Boşa düşerler tabi onların maymun suratlarına kim bakar dicem de bakan kızlar var
Ama boşa düştüğünde dönen erkeği kabul eden kız daha da köpektir bunu da belirteyim
Kızın aşkından gözü kör olduysa hak verebilirim zaman geçtikce onun nasıl insan olduğunu anlayıp soğucaktoar ama sevmeden kabul eden kadın karaktersizdir böyleleri de var çünkü
Sen kızsın diye kızlara anlayış gösteriyorsun erkeklere göstermezsin😃
Ama bence söyledigim doğruydu tanıdığım bir kız var sevgilisi buna ilişkinin başlarinda yalanlar söylemiş işte aklından uydurduğu bişeyler söylemiş sonra birisi bu kızı uyardı öyle şeyler yok sana yalan söylemiş bu diye ve bu olduğunda iliskisleri de 1 haftalık flan ondan sonra kız ayrılıyor 1 ay sonra tekrar barisiyor
Başlamasın işte
Kız bir ayrilp bir barışiyor ilgi istiyor heralde hdjrhrjf
O mal yüzde yüz 😃
Erkek mal kız ilgisi aldıktan sonra ayrliyor ndndndnd
Dışarıda her türlü kızı kesip sevgilisinin etek boyuna karışan kanka..
Aynen öyle onu bunu giyme deyip yanında bile hatta kızın arkadaşına bile göz koyan tipler var
Sorsan anasına bacısına laf ettirmez ama piyasaya akmayı bilir. Kısacası bencil olan her erkek itici duruyor..
Ama yinede böylelerleri mutlu be bunlara bakan kızlar da çıkıyor
Evet birde öyle kız tipleri var. Eli ayağı düzgün seven erkeklere pas vermiyorlar ama böyle kanka ve krolara bayılıyorlar. Annesi babası etek boyuna laf edince anlayışsız oluyor, o kro laf edince “ya şapşal beni kıksanıyor” oluyor..
Bir tanıdığım kız var sevgilisi vardı sevgilisi buna yalanlar söylemiş ilişkinin başlarında aklından uydurduğu bir kaç bişey söylemiş sonra bu kızı birisi uyardı böyle şeyler yok diye hani sana yalan söylemiş diye kız ilk başta ayrıldı sonra 1 ay sonra barişti sence neden
Arkadaşın gibi olan kızlar sadece ilgiye ve sevgiye muhtaçtır. Sevgi ve ilgi için yalana da kanarlar, yalanı da affederler. Sonra da kullanılıp atıldıklarında erkekleri genel bir kefeye koyarlar..
Kiz zaten biraz saf 17 yaşinda daha belki o yüzden çocuk buna ilişkinin başlarinda ilgi göstermis heralde çocuk da 21 yaşında hani şey diyo seviyorum flaan diyor 1 hafta da kıza sevdiğini falan söylemiş annesiyle flan tanistirmak istemis
Ama o sırada da böyle aklindan uydurduğu yalanlar söylemiş
İşte sevgiyi yanlış yerlerde arayanlar yüzünden bizim gibi insanlarda ne başkasına güven duyabiliyor ne de başkasından güven alabiliyor.
Peki sana göre 2 hafta süre içerisinde birisini sevmek mümkün yani böyle seviyorum demek
Yani böyle ilgiye ve sevgiye aç insanlar şıpsevdi olur. Sorsan deli gibi seviyordur ama bu gerçekte pek mümkün değil. Yani seversin, etkilenirsin ya da cidden aranızda tam bir ruh ve kimya uyuşması olur flörtlüğe ilerlersiniz ama sevgi bu kadar kolay kazanılmamalı, çünkü bu sevgilerin malum finali belli..
Kız ilgiye muhtaç olduğu için barışiyor çocukla ilgisini aldatiktan sonra çocuktan ayriliyor bu çocuk da ulaşmadiğına bağlaniyor mu desem artık sevgi mi zannediyor bunu desem
Kız zaten sorgusuz bağlanan tiplerden. Erkekler ise bu tür kızları her zaman için elinin altında bulundurmak ve onlara bir açık kapı bıraktırmak isterler. Hepsi bu.. İyi niyeti sürekli suistimal ederler sonra ise bir şey yokmuş gibi gelirler ve bu saf tipler bunu asla yadırgamaz. Bir de üstüne Bak görüyor musun sevdiği için döndü der
İyi de bunlar 2 hafta bile çikmadilar hadi sevmiş aşkından gözü kör olmuş o yüzden barışiyor zamanla soğur dicem ama 2 hafta da nasıl gözü kör olcak da affetcek yani
İnsanların içinde bulduğu o boşluğu bilemeyiz. Kimi o kadar duygusal bir boşluk yaşıyor ki tutunduğu ilk dala sıkı sıkı sarılıyor. Sırf sevsin diye her şeyi görmezden geliyor, en büyük yalanı bile..
Beni anlatmışsin ben bu yüzden o kadar bağlandım ki şimdi bunun pişmanliğını yaşiyorum zamaninda affetmişliğimde vardı ama saf olduğum değil derin üzüntü içindeydim şimdi böyle artık şükür
Şimdi boyle değil artik
Ama bahsettim şey bu kız bana sevmediğini hoşlanmadigini hatta yakışıklı bulmadığını söylediği halde affediyor
Yani senşn adına sevindim, en azından yaptığın hatalar ve verdiğin ödünleri tecrübe olarak görmüş kendini düzeltmişsin. Ama bu arkadaşın anlaşılan sadece boşlukta değil anlaşılan büyük bir karmaşa içince. Yani birini yoktan yere affetmekte biraz saçma. Belki de psikolojik bazı sorunları vardır olabilir yani
Bide benim 1 buçuk sene surmuştu yaşanmişliklar var alişkinlar vardı öyle affetmiştim vazgeçmek öyle kolay olmuyor bazen ama bu kızın ilişkisi 2 hafta bile olmamış nasil affedebiliyor ona şaşiyorum işte ben 2 hafta da birisine bağlanmazdim
Oda biraz içinde bulunduğu boşluğun ve ruh halinin durumuna Bağlı
Evet olabilir ama bu geçici bişey tabiki
Herkes dönmesel bir çöküntü döneminden geçer. İleride bunları hatırlayıp sadece gülüp geçecek, insanız sonuçta..
Doymak bilmeyen sadakatsiz namussuz karaktersiz haysiyetsiz cibiliyetsiz pislik şerefsiz herifler bence
Umut verip yarı yolda birakan tipler bunlar ayrılmaya bile cesaret edemeyen tiplerdir
Aynen katılıyorum
Kesinlikle mutluluğu hak etmeyen kadın tiplerinden daha azdır
Kendini bulunmaz ulaşılmaz sananlar
Bu tarz erkekler zamanla değişir mi senc
Asla büyük bir darbe yemeleri şart
Haketmedim herhalde bu haldeyim
Senin gibi kadınları uzenler
Bennnn
Mesela sensin