Öğrendiğim son dedikodulara göre bir insan kötüyse sadece zamanla daha iyi, iyi taklidi yapabiliyor ahsjs

Öğrendiğim son dedikodulara göre bir insan kötüyse sadece zamanla daha iyi, iyi taklidi yapabiliyor ahsjs

Kötülük insanın genetiğine tanımlı bana göre. Belki biraz daha törpülenebilir. Belki biraz daha bastırılabilir. Fakat asla tamamen ortadan kalkmaz.
Cevabını bulamadığım sorulardan.. Ama ben bir insanın %100 kötü olduğuna inanmıyorum. O an morali bozuktur, iyi hissetmiyordur öfkelidir. Ama özünde iyi ve çocuktur. Sadece öfke kontrolünde iyi değildir ya da yetiştirilme tarzı böyledir.
Cevap
10Cevap
Bence kötü her zaman kötüdür.. yani gerçek kötüyse ama. yoksa sadece hata yaptıysa hatasını anladıysa kötü denmez.
Maalesef kötüyü iyi eden bir iksir yok.
Kötülerin kumaşında iyilik olmaz düzelmez onlar
Ayyy kem gözlere şiş cidden aşkom
Böyle bir mantık olamaz. Sahabelerin hepsi kötü o zaman. Çoğu kömürden elmasa dönmüştü. S"ktirip gitsinler cehenneme.
Kotude iyilikte insnain secimidir. Kotulugu seven kotuukle beslenmeye alisirsan iyi olman imkansizliga yakinlasir
Bence her zaman iyi ya da her zaman kötü yoktur
Kesinlikle katılıyorum sana, zira yılan sadece derisini değiştirir huyunu asla.
Kötü olan birisinin kalbi kirlidir ve kolay kolay temizlenmez o yüzden kötü her daim kötüdür.
Kötü olduğunun farkında değilse
Valla bence herkes kendisinin farkında
yoo illaki yaptığı bir iyilik vardır.
evet düzeltmeye çalışma yoluna bak
İyi ve kötü yoktur, yorumlamalar vardır. d
Can çıkar huy çıkmaz.
Kötülük varsa içinde her daim kötü olarak kalır
Genelde öyle ama çok nadir düzelebilir
Evet bu gerçek
Evet
Öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?