Kişilik & Karakter Birinin sizi engellemesi sizi sinir edermi? Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaş bu engelleyen kişi senin için önemli olan biri Birinin sizi engellemesi sizi sinir edermi? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. etmez umursamam 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayir sinirlenmiyorum. Sadece gorus bildirdigimde kendi cevap verip sonra beni engellerse anlam veremiyorum saygısizca da bir şey yazmıyorum aslinda ama iki üç kişi de denk geldi bu durum. İnsanlar konusamiyorlar onu anladım. 0 6 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Nick den kaynaklanmıyor senin enolmayan +1 yıl Sadece nickten kimse engellemez diye dusunuyorum eğer rahatsız edilme durumu yoksa. Kotucocuk0707 +1 yıl Kimseyi rahatsız etmem yapımda yok enolmayan +1 yıl O zaman bence takılmayın bazı insanlar muhabbet etmekten hoşlanmıyor illa bir neden olmasına gerek yok. Kotucocuk0707 +1 yıl Anladım saol enolmayan +1 yıl Rica ederim.
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. sevinirim :)bir gereksizle muhabbet veya birsey izah etmek kurtulmusum demektir 0 0 Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl etmez, bir gereksiz daha cömertlik yapmıştır 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ne derece ayrıldığıma bakar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
etmez umursamam
Hayir sinirlenmiyorum. Sadece gorus bildirdigimde kendi cevap verip sonra beni engellerse anlam veremiyorum saygısizca da bir şey yazmıyorum aslinda ama iki üç kişi de denk geldi bu durum. İnsanlar konusamiyorlar onu anladım.
Nick den kaynaklanmıyor senin
Sadece nickten kimse engellemez diye dusunuyorum eğer rahatsız edilme durumu yoksa.
Kimseyi rahatsız etmem yapımda yok
O zaman bence takılmayın bazı insanlar muhabbet etmekten hoşlanmıyor illa bir neden olmasına gerek yok.
Anladım saol
Rica ederim.
sevinirim :)
bir gereksizle muhabbet veya birsey izah etmek kurtulmusum demektir
etmez, bir gereksiz daha cömertlik yapmıştır
Ne derece ayrıldığıma bakar
Yoo önemli olmaz
Şeyime bile takmam
Etmez sqtirsingitsin
Umurumda olmaz
Takmam
hec sıkıntı degil