Güncellemeler
+1 yıl
Ece seçkinin sayın seyirciler şarkısından da kalmış olabilir mi acaba
Ben böyle bir kız değildim ya çevremde çok duyduğum için internette bile çok sık dolanıyor hatta trt de bile hakaret sayılmıyormuş ama düşününce çok kaba biz aslında boş ver ya anlamında kullanmak istiyoruz da düşününce değil ortamın verdiği o iştahlı sohbet ve samimiyetin arasında kaçtı çok pişmanım ama arkadaşlarımın çok taktığını sanmıyorum argo kullanıyorlar onlarda arada da ben kendime yakıştıramadım çok iticileştim, auram düştü gibi hissediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence o ortamda çok durma. Kendini bozuyorsun yavaş yavaş. Sonra kufurler edersin bir anda
Ya benim yanımda çok sık etmiyorlar zaten ha birisi geçmiş yıllarda çok ediyordu şimdi çok nadir görüşüyoruz diğeri de özeniyor yanımda kullanmıyor arada çat pat sa lak gibi şeyler çıkıyor oda bana demiyor zaten
Umarım etmem de arkadaşlarım yerine sosyal medya, internet hatta şarkılar bile mesela yukarıdaki söz diyince aklıma sayın seyirciler şarkısı geliyor ece seçkinden olan
Aptal, canım, mal gibi şeyler normal bence. Bu samimiyeti gösterir ama daha fazlası abartı olur
iyi satayım demişsin🤷♂️
Başka ne denilir ki?
s 'de deiyebilirdin🤷♂️
Tövbe tövbe manyak ya
Allah korusun öyle desem daha berbat hissederdim 40 yıl uyku girmezdi gözüme galiba
ama satmışsın😀🤷♂️
Manyak, aptal bazen saf, sa lak olabilir kullanırım da onlar çok farklı bu yukarıda dediğim de öyle
Annesini satmak istemedim orada şaşırma, boşverme ifadesi kullandım
anasınısatmak? pazarlama var işin içinde.. bu kadar masumane değil ettiğin küfür
Değil biliyorum çok utandım hala utanıyorum hatta çok kötü bayağı kötü
ayıp bidaha yapma.. gerçi satmışsın, gtmş bi kere
Bu arada dediği şey insan falanda değildi çok saçma şekilde kurallara demiştim cansız bir olayın annesini satmış oluyorum.
Dediğim*
Kuralların annesini s*t*yım gibi
boş ver millet satmakla kalmayıp 7 cedde sövüyor.. sen lafla satmışsın, çokmu.😀
Çok ben yakıştıramadım kendime ya çok kabalaşmış, çirkinleşmiş, eril enerjim tavan olmuş gibi hissediyorum kii ben bunu erkeklere de yakıştırmazken kendim kullanamam çok saçma neyse bu utanç bana yeter umarım tekerür etmez.
hee.. ama kuralların annesini s keyimde deseydin günahı yoktukiiiii.. soyutsal küfür buuuuu.. üzülme.. bende arkadaşına ettin sandın.. heee.. bişii olmaz.
Yok ya arkadaşıma etmem yazık kadının ne suçu var.
küfür etme olayını temelden incelersek, blimsel araştırmalar derki küfür eden insanlar zeki olur. o farklı konu.. önemli olan doğru yerde doğru küfürü etmek
ama.. küfür ve hakaretin ayrımını hukuksal olarak biliyosun. dikkatimi o çekti..🤔
Bence zekilik değil kelime haznesinin kısıtlı olması. Bilim değişebilir zamanla, zamanında atom da içi dolu küreydi bak şimdi elektron, nötron, proton çıktı.
Bu arada eğer öyleyse doğru yerdi galiba samimi arkadaş ortamı ama o ortam ciddi, resmi, elit bir ortam da olabilirdi
bişi olmaz. o küfür değil, masumame serzeniş sayılır.. ayrıca kfür eden insanların zeki olduklarına ait haberi buldum.. kelime dağarcıklarının yetersizliğinden değil.. doğru küfür, bağlaç, vurgu, etkili anlam ifade etme cb. kullanılır bana göre.
Bana hep daha az küfür, argo kullanan ya da hiç kullanmayan insanlar daha entelektüel, zeki gelmiştir hep etmeyen insan çok azdır eminim nadir ediyordur da çok küfür eden insan çok iticidir ya hoşuma gitmiyor iki lafından birisi benim yukarıda dediğimin daha uç noktasına olanlar var onlar çok kötü
😊🤷♂️
Sen iyimiisn
Neden?
Bu kadar takılacak bisey degil
Kullanma
Ay yok demem şarkı sözünde geçse bile biplerim artık misal ece seçkin seyirciler çok severdim dinlemeyi artık bipli dinlerim hdjdkf arkadaşlarım çok umursamamıştır da ya çok daha nasıl desem ciddi bir ortamda kullansaydım çok felaket rezillik ki normalde argo bile aptal enn max sa lak olurdu.
Ne tatlısın sen 🤣 yumruk vururkende tek ayağını kaldırıyor musun 🤪
Yumruk vurmuyorum direkt bir abime şakasına falan da ayağımı kaldırdım mı hiç hatırlamıyorum
Nezaketinin farkında mısın? Çevrenden pek kopmuyorsun sanırım. Şekerle kandırırlar seni 🤣
Yok o kadarda değil ama düşünsene ciddi bir ortamda bunu dediğini rezillik, fiyasko aslında sohbet sarmıştı o yüzden kullanıldı o kelime birde belki onlar daha kötüsünü ediyor buna mı bakacaklar diye düşünmüş olabilirim de hoş değil cidden
Müdür ve hocalara ilginç bir olay anlatıyordu. Ben de has sktr dedim. Doğru bir kelime değildi ama içimde olan şaşırma olaya tepki gerçekti. Güldük
Rezil olalım. Gerçekten başka kokuların yok mu? O ilkler korkarsın ama deneyince o kadarda değilmiş olur. O heyecan yaşamak güzel değil mi
Değişik bir duygu ama mümkünse yaşanmasın :)) ha ev ortamında belki de çok sık değil ya da yok bence kullanılmaması daha sağlıklı
Hahah karar veremedim ya 🤣
Sağlıklı olan ne 🤣 bazen hak ediyor insanlar sağlıksız davranmak daha sağlıklı da yapabiliyor. Küfür edince rahatlıyorum
Aynen hak edene aptal falan demişimdir dedim zaten de çok küfürlü olanları demedim galiba aptal çok sık kullanıyorum zaten kendime de diyorum geçen arkadan arkadaşım seslendi görünce sevinçten birbirimize koştuk sarılmak için kızla :)) birsürü yolu geri gitmiş olduğum için haykırdım ben aptal mıyım ya o kadar yolu geri indim falan diye esprisine
Aptal aşık :)) ONCA yolu geri yürü aptal mıyım 🤣 sarılmaya değer. Sarılmak deyince o zamanlar amatörüm geçen sene felan 😜 şaka. Uçmadan bağlantıyı kontrol etmeyi unutmuşum. Bi baktım kolonlarım bağlı değil. Paraşüte nasıl sarılmışım sen düşün 🤣 sarılmak çok güzel bir şey :D Sen çok tatlısın, kişilik olarak. Hayran kaldım bu inceliğine. Gizliden de olsa arada sohbet edelim :)
Aşık falan değildim hatta kızı da çok sevmem hatta hiç sevmem eskiden çook yakın arkadaşımdı çok değer verirdim de neyse boş ver o an çok utanmıştım arkamdan onun sesini duyunca yalnız olmadığımı anladığım için koştum bir nevi refleks diyelim
Senin reflekste çok sağlam mış 🤣 garantiye oynuyor. Basketbolcu gibi yolda giden topu çeviri aniden, niye gidiyor nasıl gidiyor bakmaz şak yakalar 🤣 kızı şu an sevmiyorsun ama bir zamanlar birşeylerini sevmişsin. Bence insanın en yakın arkadaşları olmalı, şöyle 5, 10 yıllık. Şarap gibi her sene yükselsin, yaşı 🤣 diğer insanlara göre daha güvenilir geliyor. Aaa bak anlaşabilen birisi diyorum
Var ondan ama bu dediğim kız bir işe yaramaz çıktı
Otoparkta mı tanıştınız? 🤪🤣
Anlamadım espriyi
Arabanı verdiğin valen kadar düşünüyorsun, eski arkadaşını. Orada sarıldığında nasıl hissettin? Sıcak huzur veren bir kucaklama mı? Çok severim dostumla sarıldığımda daha iyi hissederim.
Değişik hissettim çünkü iyi anılarımız olduğu kadar bana yaptığı çok kötü şeyler de olmuştu ve şu sıralar sanki geçen yıl kalbimi çok kırmamış gibi sıcak davranmaya sanki yine yakınlaşmaya çalışıyor bana ama ben 1 delikten 2. Kez geçmem dün doğum günüydü ilk kez kutlamadım oda tuhaf hissettirdi
* k demiş sin 🤣🤪 sen benim sevgimi hak etmiyorsun demiş sin 🤣 askerlik arkadaşın gibiymiş. Tırıvırı hikayeler. Samimiyetsiz insanların hepsine yap. Alışırsın 🤪🤣
Ben de bardağı kettle yanına koydum, su kaynayınca, kettle alıp masaya gittim. Bardağı kettlın oradaydı geri dönüp bardağa su koyarken biraz kötü hissettim 🤪🤣 insan mıyım ben ya Koca bardağı görmüyorum. Vazo koymak lazımdı 🤪
Bende da satayim tatlişim
Boş ver aq