Kişilik & Karakter Kendinden memnun musun? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kendini seviyor musun Güncellemeler+1 yıl Görsel bana ait değil sakin olun Kendinden memnun musun? Cevapla Sevgi Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet kendimden memnunum ama hayattan memnun değilim hiç. 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yavrum böyle boş kitaplar okuyarak bir şey öğrenemezsin. 1 0 Yorumla
MüthiiişBirŞey Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu kitabı okuyan kişiye engel atmak istiyorum. Yanlış anlar mı acaba? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hala kimseden beklenti içerisinde olmadan kendi kurduğu dünyasında mutlu olup yaşayan insanlar var bende onlardan biriyim. 1 0 Yorumla
Deep-Black Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hamdolsun birbirimizi idare ediyoruz 1 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl memnunum tabi benim gibi erkek var mı? 1 0 Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. degilim, kendimi cok hoyrat kullaniyorum 1 0 Yorumla
Erh_Atabey Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Kişisel gelişim kitabımı o? 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Erh_Atabey +1 yıl Anladım içerigi okunur Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabikide 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. memnunum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet kendimden memnunum ama hayattan memnun değilim hiç.
Yavrum böyle boş kitaplar okuyarak bir şey öğrenemezsin.
Bu kitabı okuyan kişiye engel atmak istiyorum. Yanlış anlar mı acaba?
Hala kimseden beklenti içerisinde olmadan kendi kurduğu dünyasında mutlu olup yaşayan insanlar var bende onlardan biriyim.
Evet memnunum.. :D
Hamdolsun birbirimizi idare ediyoruz
memnunum tabi benim gibi erkek var mı?
ben kendimden razıyım
degilim, kendimi cok hoyrat kullaniyorum
Kişisel gelişim kitabımı o?
Bilmiyorum ki
Anladım içerigi okunur
Harikayim
Tabikide
memnunum