Tam bir şölen bu şarkı 🥳
Bu da içimden geldi alakasız 😁
Huzur ve şifa diliyorum.
Tam bir şölen bu şarkı 🥳
Bu da içimden geldi alakasız 😁
Huzur ve şifa diliyorum.
Katiyyen öyle. Bu hususta kendimi tebrik ediyorum. Bırakacak kadar güçlüyüm, kimsenin ağız kokusunu çekecek değilim, çok da güzel bırakırım, bana saygısı olmayanı tutacak değilim heybemde. Bir şeyler ölmüşse içimde tekrar filizlenmiyor. Bile bile ladeste oynamam, geleceği görmek için falcıya gitmeye de lüzum yok aslında, fal gibi safsatalara da inanmıyorum lakin herkes görebilir geleceğini okumasını bi
bilirse. Başlangıçta da görebilir insan karşısındakinin kendisine layık olup olmadığını, ipuçlarını takip edebilir, orada kestirip atabilir. İnsan asla kıymetini bilmeyenin yanında durup da kendine yazık etmemeli. Kendini seven insan kendini kimsenin elinde oyuncak etmez. Ben çok gemiler yaktım, iyi de yaptım. O kişiyle bir sonum olmayacağını görürsem de anında bırakırım, çünkü kimse benden değerli değil.
Bi söz vardı.
Çıktığım her yerin kapısını sertçe kapatmakla tanınırken,
Senin kapın çarpmasın diye arasına elimi koydum...😥
Sonuç kopan ipi tutmaya çalıştıkça ellerin kanar yüreğin acır. Bırakmak kendine yapacagın en büyük iyilik. 🙁
Bunu bizzat yaşadım… sis perdesi kalkıyor her şey aslında görünür oluyor giden kalan belli oluyor ve sen hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun temiz bir başlangıç… bundan daha iyi nasıl olur?
Daha iyisi mi var. Huzur daimliği dilerim.
İnşaallah 😌
Cevap
4Cevap
Elbette ellerini rahat bırak artık kan içinde kaldi
Bunu başaran insanlar için bence evet çünkü koptuğunu bildiği halde tutmaya çalışan acı çeken insanlar var.
Koptuğunu bilen insan acı çekme işini atlatmış olur genelde. Kolaylık diliyorum o insanlara.
Aslında kopacağı barizken bırakmak lazım da işte...
Kıymet bilmezler napacaksın 🤷♀️
Kesinlikle hatta inceldiği yerden koparmak da garanticiliktir😄
Onu beceremediğimizden kopunca dedik ya 🤦♀️
Ben kaplumbağayım o halde tavşanı tebrik edelim 🫢
Demek ki üzülen tavşancıkmış 😂 ezberledim ama izlemek keyifli oluyor 😅
Neyin ne sebeple koptuğu önemli. Genele bir cevap verecek olursam, evet.
Evet. İp inceldiği yerden kopsun artık diyişi bir inaanın sınırında olduğunun göstergesidir
İnsanın kendine yapacağı en büyük iyilik belki de...
Bazen hiç zorlamamak gerekir.
Kendine olan saygısını yitiriyor insan.
Vazgeçmeyi bilmeli insan...
En büyük iylik olur
Lütuttür.
Ben anladım 😄
Lütuftur çoğunlukla çabalamak bir işe yaramıyor.
Tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?