Arkadaşlar benim lisede tanıdığım bir kız vardı, ama kız beni tanımıyordu, kız son zamanlarda çok karşıma çıkıyordu, en sonunda da sosyal medyadan yazayım dedim dayanamadım. Ben seni tanıyorum dedim, son zamanlarda çok karşıma çıkıyorsun falan dedim... Sonra bir kaç kez kimsin? falan dedi bana, sonra foto gönder dedi. Bende gönderdim, "Ya bir git, tanımam etmem" dedi ve sonra daha mesaj yazmadı.
Bu durum beni yakışıklı bulmadığı için midir? Yoksa gerçekten tanımadığı için midir?
Yorumlarınızıı bekliyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni çirkin bulduğu için de böyle bir şey demiş olabilir. Yakışıklısındır ama tanımadığı için azarlamış da olabilir.
Hiçbirimiz o kız olamadığımız için gerçek düşüncesini asla bilemeyeceğiz. Tahminler ile bu konuyu noktalayacaksın.
Sen olsaydın yakışıklıda olsa bu tepkiyi verir miydin? "Ya git başımdan tanımam etmem yazma bir daha" dedi.
yani yakışıklı bulupta böyle de demiş olabilir mi sizce?
Böyle bir üslup ile değil, karşımdakinin insan olduğunu unutmadan konuşmayı keserdim. Ama fotoğraf da istemezdim. Fotoğraf istemeden konuşmayı bitirirdim.
ben şunu merak ediyorum aslında, yakışıklı bulupta bu tepkiyi, verme ihtimalide var mı sizce?
Olabilir neden olmasın.
engellemedi mesela bu iyi bir şey midir?
Rahatsız etmemişsin demek ki.
Son olarak siz ne tavsiye edersiniz beni engellemedi? Sizce yazar mı bana?
Yazmaz. Sen de yazma. Israrcı olmak iyi bir şey değil.
Ben %100 yakışıklı bulmadı diye bu üslup ve bu tepkiyle karşılık verdi diye düşündüm aslında biraz üzüldüm ondan sordum size
tamam yazmayacağım. Yazmazsam o kız beni düşünür mü sizce? Bana bir çocuk yazmıştı gibi falan?
Üzülme. Herkes seni yakışıklı bulsaydı, ortada büyük bir yanlış olurdu. Seni yakışıklı bulan da vardır elbette. Önemli olan senin ne düşündüğün.
Bence o defter açılmadan kapanmış. Takıntılı olma. Bu seni yıpratır.
Gerçekten siz ne düşünüyorsunuz? Sizce tanımadığı için mi bu tepki ve üslup yoksa yakışıklı bulmadığı için mi? Kızsınız bilirsiniz? :)
Gerçekten siz ne düşünüyorsunuz? Sizce tanımadığı için mi bu tepki ve üslup yoksa yakışıklı bulmadığı için mi? Kızsınız bilirsiniz?
Dediğim gibi o kızın karakterini bilmiyoruz. Ne söylesem boş olacak.
Mesela şöyle söyleyeyim, kızlar yakışıklı bulduğu erkeklerede böyle tepkiler veriyor mu? Verir mi mesela? Sohbeti keser mi?
bir şey söylemediniz?
Yakışıklı erkekler de reddedilir.
yanı tanımaıdıgı ıcın sosyal medyadan erkek armaıyor anlamına geldı
Reis Ben %100 yakışıklı bulmadı diye böyle bir üslup ve bu tepkiyle karşılık verdi diye düşündüm bir an aslında biraz üzüldüm ondan sordum size
hıc bır kız sosyal medyaya gvenmez kı kardes kızlar sımdı kımı paraya kımı karekter ekımde tıpe bakıyor
Tanımadığı için olsa ilk başta fotoğraf istemezdi.
Tanıdığı olsa isminden bilirdi
Yakışıklılık la mı ilgili sizce? "Ya bir git tanımam etmem dedi yazma bir daha dedi.
Beğenmemiş olabilir
Reis sence yakışıklı bulup da bu tepkiyi verme ihtimali var mı sence?
yani yakışıklı bulupta böyle de demiş olabilir mi sizce?