2 gün önce birisi ile konuşmaya başladım sabaha kadar konuşuyorduk bu arada bana o kadar iyi davrandı ve umut verdi ki genelde herkes beni çirkin bulur o yüzümün hoş olduğunu demişti ama hepsi yalanmış birde canım aptal gibi her özelimi açıp bağlandım inandım ama ben ona yanlış yaptım diye etmediği laf kalmadı onun sevdiği aśık olduğu bir kız var unutamamış sürekli bahsediyordu her neyse bana söyledigi laflar sen çirkinsin sevdiği kızın adını verip o Angelina Jolie ise sen mahalledeki hayriye teyzesin gece karanlıkta görsem seni korkarım erkekler bile senden güzeldir ben bile senden daha güzelim dedi sevdiği kıza olan aşkını anlatıp onu övüp nasıl sevdiysem önüne gelen kıskanıyor ona olan aşkımı dedi ve dediklerinden pişman olmayıp sana yalvaracak halim yok sevdiği kızın adını verip ben sadece ona aşık oldum ona yalvardım sen kimsin ki sana yalvaracagım dedi sonra ben vazgeçemeyince de ondan sen ne ezik gurursuz çıktın dedi bana umut verip tavsiyelerde bulunan güven veren o kiśi kendimi çok kötü hissediyorum daha bir ton hakaret etti aklımda kalanlar bunlar pişkin pişkin geçmişi ile ilgili olan her ayrıntıyı anlattı engelledim ama hala yazmak ve yazsın istiyorum saatlerdir aglıyorum ne önerirsiniz söyledikleri o kadar ağrıma gitti ki yediremiyorum kendime uzun süre sonra kalbim bu kadar kırıldı kimseye sevdiremiyorum kendimi birde bana seni burun estetiği de kurtarmaz yüzüne bakmadan seni sevmeye çabalıyorum her şey güzellik demek değil dedi pişman bile olmadı elde gördü beni en kötüsü bir şey diyemedim ve unutamıyorum birde eski aşkını anlatıp durdu her zaman aynı şeyleri yaşıyorum kiminle tanışsam hep böyle oluyor ve hep güçlü olmak zorundayım?
Kendimi kötü hissediyorum hep aynı şeyleri yaşıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Okuranız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece çok hassas bir yapıya sahipsin ve saf sevgi arıyorsun. Bende çok aradım ama bulmak çok mümkün değil artık. Herkes gönül eğlendireyim peşinde. Sevgi, saygı, hoşgörü ve sadakat kalmadı. Herkes bencil ve çıkarcı. En ufak bir sorunda seni pişman ediyorlar. O yüzden seni iyi anlıyorum..
Nokta atışı yorum
Biraz şu aşk hayatına ara ver. Kendini geliştirmeye çalış
üstünde durma kendi bile ne isteğini bilmiyor canım
Yaptıkları zoruma gitti
seni anlıyorum ama kendini uzmekten başka bir şey yapmazsın
o yüzden sanaldan iliski kurmak mantıklı gelmiyor bana
Ben akıllanmayan katıksız bir s*lağım
kendine laf sokup durma dengesiz birine denk gelmişsin sadece o kadar
konuşmak istersen özelden konuşabiliriz benimde çok önceden başıma gelmişti
Öyleleri de beni buluyor hem ama acısı çekiyor hem bana anlatıyor birde umut veriyor
boş ver onu senden ne istiyormuş sevdiği varsa onu anlamış değilim
Sevmiyormuş sözde ama onun yeri hep ayrı olacakmış unutamayacakmış kimse kazanamamış sevdiği kız onun aşkını kaybetmiş oda kendini benide jullanmakmış amacı bariz birde aşağıladı yetmezmiş gibi
Kullanmak*
boş insan gereksiz insandan başka bir şey değilmiş uzak dur ondan hayır gelmez
Aynen zaten bir ton hakaret etti ne hali varsa görsün beter olsun
aynen öyle kimse kimsenin dış görünüşüne hakaret etmeye hakkına sahip değil egosunda boğulur o anca
Egolanacak mükemmel bir tipide olsa
işte kendisine bakmıyor karşı tarafa laf sokuyor seviyesi düşük onun
daha gençsin illaki çıkar karşına birisi üzme kendini