Kişilik & Karakter Son zamanlarda ne ile meşgulsünüz? CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 86 Yapay Zekaya Sor Ders çalışmakla meşgulüm. Çok sıkıldım. Ne güzel yurt dışına çıkacaktım uçuş iptal oldu. 🥹 Son zamanlarda ne ile meşgulsünüz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. şu an hiç bir şeyle meşgul değilim bu sıralar sdsjsjs canım sıkılıyor sadece kendime zaman ayırıyorum, kötü olmuş :/ 1 4 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Evet Barış, ne güzel kafa dağıtacaktım. Kapandık yine eve 🤧 u Barış_LonelyForever +1 yıl En kısa sürede gidersin umarım :/ film dizi izle iyi gelir ya da kitap oku CoffeeAndCoffee +1 yıl Aynen öyle yapıyorum 😇 u Barış_LonelyForever +1 yıl Sevindim sjssj
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. İşler güçler.. Aile, eş dost, diğer işler vs.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Kendi halimdeyim ya aksiyon yok sıkıcı 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Son zamanlarda işime daha çok ağırlık verdim. 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Hastalık sağlık diyeyim, umarım tek derdin ders çalışmak olur hayatında 🙂 1 1 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl İnşallah 😇 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Şu an limonu kabuğuyla beraber yemekle meşgulüm asdjdk 1 2 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Afiyet olsun dsfkdj Yorumla Alessapl +1 yıl Allah razı olsun asdjdk Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Gündemimden düşen bi iş vardı, nihayet tekrar aldım gündeme. inşallah hayatım eski renge döner 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. İşler yoğun Onun dışında evdeki vaktimi dinlenerek geçiriyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İşlerim çok yoğun hafta sonları da tatil günümüzde yağmur yağıyor eve kapandık... 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlginçtir bende ders çalışmakla meşgulüm 🤔 yurtdisina çıksanda bazı şeyler değişmiyormuş demekki 😂 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. İyileşmeye çalışmak ilee 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. GTA V hayatımı karartıyor şu anda 😂 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ev işleri ileydi bitti şükür jxndj 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendimi geliştirmekle🕵️🧑🔬 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Tembellik yapmakla meşgulüm ahsjs 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Dertle meşguldüm, yeni toparladım:d 1 0 Yorumla
Yigido_apo58 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Çalışmayla ve kendimi geliştirmekle 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. hobilerimle mesgulüm 1 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Puzzle aldm onunla sanırım 1 0 Yorumla
SerhatNorth Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kadınlarla ilgili araştırma yapıyorum:) 1 2 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Sonsuza kadar sürer o araştırma Yorumla SerhatNorth +1 yıl Umutluyum :) Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. işlerimle ilgiliyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
şu an hiç bir şeyle meşgul değilim bu sıralar sdsjsjs canım sıkılıyor sadece kendime zaman ayırıyorum, kötü olmuş :/
Evet Barış, ne güzel kafa dağıtacaktım. Kapandık yine eve 🤧
En kısa sürede gidersin umarım :/ film dizi izle iyi gelir ya da kitap oku
Aynen öyle yapıyorum 😇
Sevindim sjssj
İşler güçler.. Aile, eş dost, diğer işler vs..
Kendi halimdeyim ya aksiyon yok sıkıcı
Son zamanlarda işime daha çok ağırlık verdim.
Hastalık sağlık diyeyim, umarım tek derdin ders çalışmak olur hayatında 🙂
İnşallah 😇
Şu an limonu kabuğuyla beraber yemekle meşgulüm asdjdk
Afiyet olsun dsfkdj
Allah razı olsun asdjdk
Gündemimden düşen bi iş vardı, nihayet tekrar aldım gündeme. inşallah hayatım eski renge döner
İşler yoğun
Onun dışında evdeki vaktimi dinlenerek geçiriyorum
İşlerim çok yoğun hafta sonları da tatil günümüzde yağmur yağıyor eve kapandık...
İlginçtir bende ders çalışmakla meşgulüm 🤔 yurtdisina çıksanda bazı şeyler değişmiyormuş demekki 😂
İyileşmeye çalışmak ilee
Sosyal medyada takılmakla
GTA V hayatımı karartıyor şu anda 😂
Ev işleri ileydi bitti şükür jxndj
Kendimi geliştirmekle🕵️🧑🔬
Tembellik yapmakla meşgulüm ahsjs
Dertle meşguldüm, yeni toparladım:d
Çalışmayla ve kendimi geliştirmekle
hobilerimle mesgulüm
Puzzle aldm onunla sanırım
Kadınlarla ilgili araştırma yapıyorum:)
Sonsuza kadar sürer o araştırma