Kişilik & Karakter Ben çok ukala ve küstah birisiyim, bu iyi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ve kibirim de var burnumda havada ne olacak böyle virt zırt tiss fiss 🐌🐌 Güncellemeler+1 yıl Benim gibi birinin yazısını okumanız büyük başarı farkında mısınız Ben çok ukala ve küstah birisiyim, bu iyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bence iyi değil. 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana tepkimiz budur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baba baba gel me git uzaya mö Yorumla Cavendish +1 yıl Evet tam olarak sana tepkimiz böyle uzak dur cafanar Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hep öyle bi kızla yatmak istemişimdir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anca hayalinde olur olur canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ukala küstah burnu havada şımarık bi kız bigun karşıma çıksa affetmiycem Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Bize ne? 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kötü tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence iyi değil.
Sana tepkimiz budur.
Baba baba gel me git uzaya mö
Evet tam olarak sana tepkimiz böyle uzak dur cafanar
Aferin knk ne diyelim
Hep öyle bi kızla yatmak istemişimdir
Anca hayalinde olur olur canım
Ukala küstah burnu havada şımarık bi kız bigun karşıma çıksa affetmiycem
Bize ne?