Kişilik & Karakter Kadınları nasıl tanımlarsın? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kadınları nasıl tanımlarsın? Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinAdamın sesi de yani 🫠 #mutlugünler Kadınları nasıl tanımlarsın? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kadına göre değişir her insan bir değildir.. ama kadınlar dünyayı her zaman daha çok güzelleştirirler.. ve değerlerin bilmeleri lazım.. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şeytana kendini değersiz hissettiren, detaycı, ilgiyi yakıt olarak kullanan karışık bir yaşam formu. 1 6 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Siz sanki çok şeysiniz Yorumla guapomorena +1 yıl Hayır diğer soruda erkekleri gömerken sesin çıkmıyordu. Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Hoşuma gitmiş olabilir Yorumla guapomorena +1 yıl Buda benim hoşuma gitti Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😬 Yorumla guapomorena +1 yıl :))) Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkekler gibi onlarda insan. Biraz toplumda baskilanmislar ozgurluklerinde isnirlamalar varmis gibi bakiliyorlar. Ama yasamak icin esit haklari istekleri olabilecek biri diye bakiyorum 1 0 Yorumla
Kalemsorarkagıtsusar Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kadınlar sevgi ve naiflikleriyle her zaman toplumumuzun vazgeçilmez bireyleridir. Onlara bunun dışında bir gözle bakmak onlara ihanettir. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Erkek olmadığım için mutluyum çünkü kadınlara güvenmiyorum..🍀 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. tanıdığım kadınları toparlarsaksevgili yalancı ilgi bağımlısı 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Her türlü yangına karşıyım. Ben tanımlamasam daha mantıklı.🤷♀️ 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Onlar yaşamımızın tüm renkleri geleceğimiz aşkımız dostumun annemiz kardeşimiz dostumuz sevgilimiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Egolu bencil cikarci 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumumu niye sildin abla? TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Aslında bunu da silmem gerekiyor ama neyse Cevap sahibi +1 yıl Niye yav dusunce ozgulrugu diye bir sey var? Cevap sahibi +1 yıl Iki tarafda kotu ben ne yapim ki TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Onlar hep lafta canım
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Zorlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kadına göre değişir her insan bir değildir.. ama kadınlar dünyayı her zaman daha çok güzelleştirirler.. ve değerlerin bilmeleri lazım..
Şeytana kendini değersiz hissettiren, detaycı, ilgiyi yakıt olarak kullanan karışık bir yaşam formu.
Siz sanki çok şeysiniz
Hayır diğer soruda erkekleri gömerken sesin çıkmıyordu.
Hoşuma gitmiş olabilir
Buda benim hoşuma gitti
😬
:)))
Erkekler gibi onlarda insan. Biraz toplumda baskilanmislar ozgurluklerinde isnirlamalar varmis gibi bakiliyorlar. Ama yasamak icin esit haklari istekleri olabilecek biri diye bakiyorum
Kadınlar sevgi ve naiflikleriyle her zaman toplumumuzun vazgeçilmez bireyleridir. Onlara bunun dışında bir gözle bakmak onlara ihanettir.
Erkek olmadığım için mutluyum çünkü kadınlara güvenmiyorum..🍀
tanıdığım kadınları toparlarsak
sevgili yalancı ilgi bağımlısı
Her türlü yangına karşıyım. Ben tanımlamasam daha mantıklı.🤷♀️
Onlar yaşamımızın tüm renkleri geleceğimiz aşkımız dostumun annemiz kardeşimiz dostumuz sevgilimiz
Egolu bencil cikarci
Yorumumu niye sildin abla?
Aslında bunu da silmem gerekiyor ama neyse
Niye yav dusunce ozgulrugu diye bir sey var?
Iki tarafda kotu ben ne yapim ki
Onlar hep lafta canım
Melek yüzlü şeytanlar 😃😃
kaybetmeyi severler
Farz değil vacip değil ama gerekli.
Kalpsiz
Laftan Anlamaz
Zorlar
Sakalsız
Sinsi, hırslı