Sizce, hangi konularda diğer insanlardan daha duyarlısınız?

Sizce, hangi konularda diğer insanlardan daha duyarlısınız?
Oluyor tabii, genellikle o dönem cebelleştiğim mezvuulara duyarlı oluyorum ve bu ileride de sürüyor. Hatta şöyle söyleyebilirim, tamda bu konuya çok duyarlıyım mesela, yani insanların duyarlı olduğu konulara dikkatle yaklaşırım onları sanki bende duyarlıymışım gibi hissederim ve ona göre davranırım.
Hayvanlay çok yalnıj
Becil insanar.
Teşekkürler
Cevap
3Cevap
Evet var.. oda insanların giderek insanlıktan çıkması. ego kasması ve çevrelerine sadece zarar vermeleri.
Tiktok videoları çeken insanlar başlı başına bir sorn
Trafik kuralları, kimsenin umrunda değil gibi ama benim için trafik kuralları önemli
Var tabi ya aklıma gelmiyor da her insanın önceliği farklı tabi
Kendini beğenmişlere ve aklını kullanmayanlara aşırı sinir oluyorum
her konuda😅😅😅
ne bileyim insanların hassasiyetleri konusunda mesela. duyarlı davranırım, yuzlerine pat pat kusurlarını soylemem..
ama onlar öyle değil işte, beni bozmaya çalışan da oldu. bu bir görgü kuralıdır, insanin 15 sn içinden duzeltemeyecegi bir şey yuzune soylenmez... ama bozamadilar, o ozguvenimi cigneyemiyorlar ya nasıl da cildiriyorlar 😅
öyle ama bozuntuya verirsem bu sefer surekli beni bozmaya çalışırlar her kusurumda. ve o bozulan suratımı ararlar. 😆 sanki bu aramizda gizli bir anlasma gibi olur. sonra kusurlarimla dalga gecmeye bile baslayabilirler... o firsati vermemek lazım
Düşündümde bulamadım.
Cinsellik
Önemli mi
Başkalarına sorun değil mi sorun olan bir sürü insan var ya
Varr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?