Kaliteli insanın ağzından özünden sözünden çıkan nettir. Kaliteli insanlar yalnızdır. Çizgisini birisi için değiştirmez 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kaliteli insan çizgisini bozmaz sabittir insana göre şekil almaz. Kendini taşımasını bilir boş konuşmaz. Gereksiz şeylere kafa yormaz. Karşısındaki insanı da yormaz aksine varsa yükünü hafifletir. Ben mesela yalnızlığı severim yalnız kalır düşünürüm, bu en büyük motivasyonum.. kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam, konu mevzu bana geldiyse ya da üstüme düşen birsey varsa gerekeni yaparım. Hava cıvadan uzak mutevazi bi hayat yaşama gayretindeyim..
Kaliteli insan benim için dürüst insandır karakterli insandır.. vefalı insandır zor zaman da arkadaşının ayda sevdiğinin yanında olan insandır
Teşekkür ederim 🌺
Bir de kalite asla tesadüf değildir derler 🤔 tarif edebileceğim kadar çok çevremde değiller.
Teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Kaliteli insan katı haldedir. Sıvı gibi bulunduğu kabın şeklini almaz. Kendine göre kuralları vardır. Zekidir.
Kaliteli bir insan duruşuyla bile bunu belli eder. Dediğin gibi Kalite insan nettir ve nerede nasıl davranması gerektiğini çizgisini bilen birisidir.
Kaliteli insan saygılı ve dürüsttür. Arkadan iş çevirmez. Yanlışa yanlış diyen biridir
İnsanlara unvan ve makama göre değer biçmeyen, üslup ve tavır sahibi kişilerin tarzıdır kalite..
insanlığa yakışır bir biçimde davranış sergileyen insanlar kaliteli insanlardır
Tarifi yok her şey net
Kaliteli insan tarifi buradakilerle ağır gelir
Kaliteli insan dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?