Kişilik & Karakter Belirsiz/Değişken/Tuhaf üçlüsünden en çok hangisisin? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Moduma göre değişkenim. Sevmiyorlar bundan dolayı. Ya siz? Belirsiz/Değişken/Tuhaf üçlüsünden en çok hangisisin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben aslında dengesiz biri değilim. Ruhum çok hızlı geçiş yapıyor sadece 😂 1 2 Yorumla Wineandorange +1 yıl Benim de😂 Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Ah ruhum 😂 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Stabil kalmaya çalışıyorum. Mentalite olarak güçlü olmam gerek. 1 0 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. Üçü de geçerli, son zamanlarda belirsizlik ağır basabilir. 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Biraz tuhaf bir insan olabilirim. 😁 Belirsiz ve değişken biri değilim ya. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben üçü de olabiliyorum bazen 😃 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Yihuuu ben gibi🥳 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İıı şey 👉👈 Ben biraz Tuhaf jxnxn 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Belirsiz.. Bazen bu durumda olabiliyorum. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Değişken 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Belirsiz. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben aslında dengesiz biri değilim. Ruhum çok hızlı geçiş yapıyor sadece 😂
Benim de😂
Ah ruhum 😂
Stabil kalmaya çalışıyorum. Mentalite olarak güçlü olmam gerek.
Üçü de geçerli, son zamanlarda belirsizlik ağır basabilir.
Biraz tuhaf bir insan olabilirim. 😁 Belirsiz ve değişken biri değilim ya.
Bazen 3'ü de olabiliyorum ben.
Ben üçü de olabiliyorum bazen 😃
Yihuuu ben gibi🥳
İıı şey 👉👈 Ben biraz Tuhaf jxnxn
Belirsiz.. Bazen bu durumda olabiliyorum.
Değişken
hepsi
Belirsiz.