Selamlar Corçlar
Ben bu aralar yağmur yağarken şöyle Riri gibi kendimi denize atmak istiyorum.. hiç denemedim aşırı cezbediyor bu fikir beni👀 Sizin de böyle hiç yapmadığınız ama yapmayı aşırı istediğiniz bir şey var mı?

Selamlar Corçlar
Ben bu aralar yağmur yağarken şöyle Riri gibi kendimi denize atmak istiyorum.. hiç denemedim aşırı cezbediyor bu fikir beni👀 Sizin de böyle hiç yapmadığınız ama yapmayı aşırı istediğiniz bir şey var mı?

İstediğim şeylerden sadece birkaçını yaptım, ama bir sevgili bulamadım mesela, kendimi bir türlü sevdiremedim kimseye. Hep kalabalık ortamdaki yalnız kişi oldum ve samimiyetimi de kimseye anlatamadım. Duyarsız, bencil, nankör, adam satıcı veya artniyetli kimse olmayı bir türlü beceremedim. Borcumu ödemekten geri durmadım ve en önemli olanı, ben bunca çile içinde yaradana layık bir kul olamadım.
Savaş jeti sürmek isterdim. Havada süzülmenin verdiği o hissi çok merak ediyorum

Yurtdışına gitmedim arkadaşlarım olup bir yerde buluşmadım sosyalleşemedim sorumluluk alamadım evet abimin evi sayesinde evet aldım hiç sevgilim olmadı gezmedik poz vermedik falan tatile tek gitmedim üniversiteye gitmedim
Bunu yaptım yağmur yağarken denize şöyle bi uzandım çok keyifydi. Yapmadığım çok şey var. Hepsinin sırası gelecek inanıyorum. Dalış yapmak, yamaç paraşütü atlamak hayalim henüz yapamadım ama çok istiyorum.
Cevap
4Cevap
Birçok şey var aslında yapmadığım ve yapmayacağım. Bunlardan biri uçağa binmek
Hiç sigara ve alkol kullanmadım sadece bir kerelik denemek isterdim. Bu arada Riri kim film karakteri falan mı?
Rihanna
Takma adı Riri
He okey hic kadinin yuzune dikkatli bakmadiydim
Vardır bayaa ama aklıma gelmediğine göre yapmak da aklıma gelmedi demekki.
Mesela uçağa binmek veya uçan balona binmek. 😁
sigara içmedim
aldatmadım
survivor izlemedim
crop giymedim
Evet maalesef hayatta bir çok şeyi yapamadım yaşayamadım
Var
Sigara ve alkol hiç kullanmadım
Uçağa binmedimmm.
Cok şey var.
Seks.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?