+1 yılTamamen sosyal yetenekleri ile alakalı bir durum.
Hani bazı erkekler der ya, “ bu kadının yanında bu kadar çirkin erkeğin ne işi var? diye.. Ha işte, tam o sebepten dolayı.
Ağzı laf yapan erkek nasıl olursa olsun o kadınlarla olan sohbetini istediği gibi ilerletir.
Mesela Esenyurt erkeği ile Etiler Erkeğine bakacak olursak, hangisinin ağzı daha çok laf yapar? Esenyurt tabii ki.
Çevre ve yetiştirilme tarzı çok önemli çok.11 Yorumla- +1 yıl
Katıldım 😅
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bunun tip ile ilgisi yok. ama sırf yakışıklı diye kızlar odun erkeğe bile sohbeti çok güzel falan derler :D gülüyorum sadece mesela çirkin bir erkek yazsa sapık olur. yakışıklı erkek aynı şeyi yazsa kız hemen düşer.. zaten sırf yakışıklı diye överler sohbeti güzel diye ama alakası yok iki lafı bir araya getiremez çoğu. ama bazen de tipi ortalama olup ağzı iyi laf yapanlar kızları kazanıyor.. biraz da karaktere kişiliğe bakıyor işte. ben bir kadın güzel diye konuşmam kalbi güzel diye konuşurum
10 Yorumla
Beni genel olarak kimsenin sohbetinin sarmıyor olması 😄
Biraz muhabbetten sonra sıkılıyorum, ne olacak bu halim bilmiyorum vallahi.18 Yorumla- +1 yıl
ahah durum tam da böyle artık hepimiz sana benziyoruz sanırım 😅
- +1 yıl
Ocağıma yemek koymayı unutmuşum gibi bahanelerle sohbeti kesmeye çalışmak 🥹
- +1 yıl
ahaha bahaneye ihtiyacım olursa geliyorum :D
- +1 yıl
Erkek insan deyilmi kızlar tutturmuşlar yakışıklı kızlar yakışıklı buluyor saçma herkesin bakış açısı farklı siz bayanlar bir erkekeğe bakış açısı nasıl yakışılı yanı çok seksi azının su akar çırkinse abaza artık Türk kültüründen çıkın az Avrupapalı olun çağdaş olun erkek verimliyse iyidir yakışıklıse kibir engolu kendini beğenmiş o erkek yaramaz
- +1 yıl
@İsyankarkader Avrupa’da yaşıyor oluşum djdjsj
- +1 yıl
Senin seni bakışın nasıl hangi ülkedesin
+1 yılAl sana tesbitin dibi 😂 gerçi bana ses tonu kötü olan kimsenin sohbeti sarmıyor
33 Yorumla- +1 yıl
Ses tonu önemli tabii, saçmalasa da dinletiyor kendini djdj
- +1 yıl
Sesi yakışıklı 😂
- +1 yıl
Bu cidden var 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNerden çıktı bu? Cok yakışıklılar tanıyorum sohbetleri keyif veren. Sana kasıntı olan ve konuşmayı bilmeyenler denk gelmiş.
21 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle gözlemledim 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok bence alakasız.
Şimdi bu soruyla herkes yakışıklı ve kasıntı olacak kendince, sosyetic yapma böyle şeyler. 🙄😄
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha “yakışıklı değilim ama kasıntı olayım” 😂
- +1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Çoğu kişi sohbetimi beğenir llsdlk
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kadınların donanımsız olmasıyka kapışacak tespit dude. Şöyle ki kişi eğer fiziksel olarak etraftan talep görecek yeterliliğe sahipse kendini geliştirme ihtiyacı hissetmiyor. Bizim gibiler de mecburen okuyor, araştırıyor, mizah yeteneğini geliştiriyor falan. Sonra yanımızda güzel hatunları görenler bu hatun bu adamda ne buluyor diye iç geçiriyor. Evet o benim nfjfj
114 Yorumla- +1 yıl
Ne ne? Çabuk söylediğini geri al, çabuk.
- +1 yıl
Çok şey söyledim dude hangisini geri alayım
- +1 yıl
İlk cümle
- +1 yıl
Son cümleyi geri alıyorum dude kendime haksızlık etmişim jfjdjd
- +1 yıl
Hayır ya ilk cümle dedimmm
- +1 yıl
İlk cümlede bi sorun göremedim dude istisnalar kaideyi bozmaz kuru yanında yaş telaş yapmaz
- +1 yıl
Ben gördüm :D al onu
- +1 yıl
Sözümü geri alıp güzel ama canım kızları sevindiremem dude gerçi onlar beni okusa da anlamaz ama olsunnkdkd
- +1 yıl
😒😒 sus be
- +1 yıl
Güzel kadınların kendilerini geliştirdikleri konular da var haksızlık etmiyim. Mesela kozmetik ve estetik konuları kfkfk
- +1 yıl
Ayıp ediyorsun sen 🙄
- +1 yıl
Hepsi öyle değil tabi ki dude çok klas ve güzel hatunlar da tanıdım ama çoğu için durum vahim maalesef.
- +1 yıl
Tamam ya tamam
- +1 yıl
flawless victory ✌
+1 yılO işler tiple pek ilgili değil bu tez doğru olsaydı güzel kadınların da sohbeti berbat olmalıydı ki bence tamamen kendini ifade edebilme yetisi ve gelişmiş bir beyinle ilgili ha bazen bu denk gelir görüntü hoş işi boştur ona diyecek sözüm yok. :))
10 Yorumla
+1 yılbir bakıma evet. yakışıklı erkekler görüntü avantajlarını kulanıyorlar. insanları ikna etmek ve etkilemek için yakışıklı olmayanlar kadar emek sarfetmiyorlar. ve bir şeyin hemen olmasını istiyorlar yani sabredemiyorlar. erkek arkadaşından hakaret yese dövülse bile yanından ayrılamayan kızlar biliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Bir, sevgilisi yakışıklı diye çevresine hava atıyor, iki, böyle yakışıklısını bir daha bulamam diyor, üç, bırakırsa başkası kapar. Bu yüzden dövse de, sövse de bırakamıyor. Gurursuz Kezo zihniyeti.
- +1 yıl
@Banker_Bilo isabet
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu konudaki şahsi gözlemlerim şu yönde. Doğanın da genel kuralı gereği erkek avcı olduğu için bir şekilde kadını etkilemesi gerekiyor. yakışıklı olanların kadınları etkilemek için pek bir şey yapmasına gerek olmadığı için kendilerini pek fazla geliştirmiyorlar. Çünkü zaten kadınlardan yeterince ilgi görüyor. Entelektüel olarak kendini geliştirmesine gerek yok kısaca
10 Yorumla Şimdi burdan iki çıkarımda bulundum
1-Tipiyle bi çok şeyi elde edebildiği için diğer yönlerini geliştiremiyolar
2-Yakışıklı erkek bulamadığı için yakışıklı erkeklere laf eden boş kadınlar32 Yorumla- +1 yıl
Helal len sana
- +1 yıl
Evet bulamıyoruz çünkü yok dhdja
+1 yılBu nasıl bir çelişkidir bende anlamadım. Sesi karizmaysa ya sohbeti ya yüzü karizma olmuyor. Yüzü karizma ve fenaysa muhabbeti olmuyor genelde niye böyle çıkıyor ki 🥺
11 Yorumla- +1 yıl
Yüce mevlam :D kime ne vereceğini biliyor. Djjd
+1 yılYakışıklı erkeklerin de diyelim tatlı erkeklerinde muhabbeti sarıyor çok mütevaziler
asil tipsiz erkeklerin muhabbeti sıfır birde alttan alttan iş yürütüyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahah 😅 doğrudur
- +1 yıl
Yakışıklı erkeklerle flortlesiyorum askim stajda da bir sürü var her gün konuşuyorum ama ilerisi olmuyor çünkü büyü yapilmis bana djdndns
- +1 yıl
Hangi popo suratlı sana büyü yaptı laaan
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. 12 Yorumla- +1 yıl
Kuzuş istisnalar kaideyi bozmaz 😂
+1 yılAyyy bir ara Çilek Kokusu diye dizi vardı. Oradaki başrol erkekler de böyle kasıntı kasıntı konuşuyordu. Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz mesela ajsjshs Sinir olurdum iletişim kurarken sanırım. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ama tipe bak, öl 😂
- +1 yıl
Cidden bu doğruysa büyük sorun ajsjss
Sempati olsun zeka olsun yakışıklılığa kim bakar ondan sonra 🤔 sorunun önermesine gelince doğru mu bilemedim
18 Yorumla- +1 yıl
Detaylara çok takılmamak lazım :D
- +1 yıl
Tipsiz mi olsun :D
- +1 yıl
Olur olur ama sipariş alamıyoruz jdjd
- +1 yıl
Ne çabuk djdj
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yakışıklı erkekle konuşunca soruya geri donucem 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı, dağılın 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHedef kitleleri bellidir. Genelde Allah yüzüne, fiziğine vermiştir, beynine vermemiştir. Beyni olmayan Barbielerle, aşko kuşkolarla eşleşirler. 30-40-50 yıl öncenin ünlü jönlerini hariç tutuyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Beyin olmayınca sohbeti de sarmaz tabii.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bilen bir yakışıklı ise öyle bir sarar ki sosom😂🤧
12 Yorumla- +1 yıl
Ağzı iyi laf yapıyorsa o :D kesin yakışıklılığından haberi yoktur açmamış gonca gül
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😋😋😋
+1 yılGüzel kızların da sarmıyor 😀 ama bu görsellikle alakalı değil ego ile alakalı
18 Yorumla- +1 yıl
Doğru egolu insanla sohbet etmek imkansız
- +1 yıl
Ama fırlama tipler genelde eğlenceli olur
- +1 yıl
Ama onlar da egolu olmuyor galiba, sanırım 😃
- +1 yıl
Yok onlarda ego olmaz arsız olur hatta 🤣🤣
- +1 yıl
Arlanmaz uslanmaz da çekilmiyor bir ortası yok valla hdjd
- +1 yıl
Oda IQ ile alakalı bence ama onu bulmak zor 🤣🤣
- +1 yıl
😅😅 doğrudur
- +1 yıl
Duruyorum 🤣
O yakışıklı Kıvanç Tatlıtuğ ise acayip sarar bence 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Bence o da sohbet etmeyi bilmiyor 😃
- +1 yıl
youtube.com/shorts/QITKvyjHg38?si=AajWLA4LedEP9dha
Harbiden acayip sohbet edilebilir djjd - +1 yıl
https://youtu.be/E5G74t7I9ZI?si=FVX3VkXn0dGLw9DS tam ağıza sakız olmalık şu 😃
+1 yılBiraz göreceli sanki. Hem yakışıklılık kısmı hem sohbet kısmı :)
110 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur 😅
- +1 yıl
sen senin yakışıklıdan bahsediyosun sanırım :))
- +1 yıl
Olabilir, sanırım 😅
- +1 yıl
yani hanginize üzülsem şimdi bilemedim :)
- +1 yıl
Üzülmelik bir durum söz konusu değil :D
- +1 yıl
e adamla sohbet edemiyorsunuz da. Daha mı üzülmeyelim :))
- +1 yıl
Sohbetten anlamam ben. Varsa yoksa didişmek 😅
- +1 yıl
bi de adamı suçluyo ya :)))))
- +1 yıl
Kendimi mi suçlayayım :D didişmelerim sarar sarmalar daha napiim
- +1 yıl
iyi madem. yorma adamı çok fazla :)
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklıyız diye beyinlerine yatırım yapmıyorlar. Vitrine çalışıyorlar o da fos çıkıyo tabi. Dünyanın en yakışıklı erkeği olsa gideri yok öylelerin gözümde tenekee.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendi yakışıklılığının farkında olan, tek övünülecek olayı dış görünüşü olan insanların genelde içi boş olur o yüzden konuşacak konu bulamamaları çok normal
10 Yorumla Sarmıyor. 2,5 yıl sevdiğim çocuğun tipi 6/10 olduğunu çoğu kız arkadaşım söyledi ama bana göre 10/10 birisiydi. Sohbeti, davranışları her zaman çok iyiydi ve etkilenmeden edemiyordum. Entelektüel birisiydi benim gibi. Konuşmak, birlikte vakit geçirmek bile harika oluyor bu tip erkeklerle. Komik, centilmen, saygılı erkekler her zaman şahsen benim için 1 adım önde oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbla ne zaman anlayacaksiniz yakisikliligin hicbir fayda vermeyecegini biraz buyuyun lutfen ya
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam abii :D 45 yaş üstü yazıyor da djfjsldj
Cevap sahibi+1 yılRuhum oyle yasim senden kucuk ablaa :D
- +1 yıl
Yaşımızı yanlış mı veriyoruz sisteme 😃
Cevap sahibi+1 yılEvet :D
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir mesela abim çok yakışıklı ama muhabbetinde sarıyor cdgcdv tabi öylesi de çokk nadir çıkar
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBir yakışıklıyı tam takibe alacaktım gördüm ki sorularıma aptal aptal cevaplar veriyor anladım ki mal. Çöp yani…
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSanmıyorum karşında akıllı bir kadın istiyolar göremeyince kısa kesiyolar konusmuyolar gayet doğal
10 Yorumla Sarmasa ne olacak. Yine uzun ve yakışıklı erkekle sevgili olur kısa erkekleri sohbet bile etmeden reddedersiniz.
10 Yorumla
+1 yılBazırları gerçekten sadece çok güzel yakışıklı ama sıkıcı olabiliyor sohbeti sarmıyor bazıları hem zeki hem güzel hemde eğlencelide olabilir
10 Yorumla
+1 yılBir alakası olduğunu düşünmüyorum, sohbet olayları tek taraflı olmuyor, belki de kadının sohbeti sarmıyordur
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Siz fazla kasıntı olan ama iki sözü bir araya getirip cümle kuracak kabiliyeti olmayan erkeklere denk gelmişsiniz.
10 Yorumla
+1 yılBilmem Ben sohbet ederken yakışıklıya da olup olmadığına bakmıyorum sohbetini ve bana uygun olup olmadığına bakıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen erkeklerle sohbet ederken çirkin mi yakışıklı mı olduklarına dikkat etmiyorum zeki mi ve güvenilir mi olduklarına dikkat ediyorum..🍀
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel bir kadını dinlemek büyük bir keyif, o anlatır ben dinlerim, böylelikle sohbetim sarmış olur, bu işler böyle işler maalesef 😀
24 Yorumla- +1 yıl
Profesörün sesiyle dinledim sana Raquel getirelim en iyisi ajsjxkdkdkdkckckckf
- +1 yıl
Okudum olacaktı 😂😂
- +1 yıl
İlla ki Raquel olması gerekmez ama illa ki güzel olsun ajsjxkdkdkdkckckckf
- +1 yıl
Raquel güzel de değil zaten hahshsjdjdjdjf
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Maharet tipte değil dilde dir oda senin sansızlığın :D
17 Yorumla- +1 yıl
Ya sen bi sus be 😃 şanssızlık diyor
- +1 yıl
Tamam be reis sen de vur düşene djdj
- +1 yıl
Sana engel be sana
- +1 yıl
Sana bb
+1 yılYakışıklı daha hanım evladı daha süt bebesi olur, ondandır.😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tiple ne alakası var diyeceğim ama kendini beğenenler genelde kastıkları için sohbet de sarmıyor
10 Yorumla
+1 yılYoooı gayat te güzel sarıyor o konuşsun anlatsın ben dinlerim 😆😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya niye sarması herkesin ilgi alanları hobileri farklı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBunun yakışıklılık ile alakası yok bu karakter meselesi
10 Yorumla Benim muhabbetim sarar genelde ama yakışıklı mıyım bilmiyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yani çene yok maalesef bazılarında iyi çene var hee
10 YorumlaDüzgün konuşmak ayrı bir yetenek günümüzde. Herkes yapamıyor 😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sohbet edemez. Herkeslede sohbet masasına oturulmaz
10 Yorumla
+1 yılHiçbir erkeğin sohbeti sarmıyor ben sarıyormus gibi yapıyorum.
10 YorumlaBu durumun tip ile alakası olduğunu pek sanmıyorum.
10 YorumlaNeyse ki çirkinim de hiç öyle sorunlarım yohtır
10 Yorumla
+1 yılEvet ya hiç sohbet edemem tam bi yüksek gelirim. Kasıntılar da başlıyor haliyle.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılKızların da maalesef %90 ının muhabbeti sarmıyor.
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkekler sohbeti sarmasada kızlar sevgili olur niye tip var çünkü
10 Yorumla
+1 yılSohbeti iyi erkeğe de genelde kanka gözüyle bakıyorlar fhdjsjsjz
12 Yorumla- +1 yıl
Bak bu da doğru bir tespit 😃
- +1 yıl
Yani arada benim gibi biraz s*erefsiz olanlar çıkıyor götürüyor işi orası ayrı istisna dhsjsjs
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uzak dururlar aynı şekilde güzel kadınlar içinde geçerlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı erkeğin ağzının ekstra laf yapmasına gerek olmadığı için o özellik gelişmiyor bazen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoru yakışıklılara gelmiş ben muafım sohbet isteyeni dm ye beklerim teşekkürler 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar genel yargı olmaz heralde ama her yönüyle iyisini bulmak tabiki zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var sende güzelsin mesela seninde mi sohbetin sarmiyor o zaman?
17 Yorumla- +1 yıl
Kadınları sormadım ki
Cevap sahibi+1 yılSenin düşündüğün mantıkla gidersek öyle bir sonuç çıkıyor o zaman ortaya
- +1 yıl
Hayır, bu ayrı o ayrı
Cevap sahibi+1 yılHayır bu nasıl soru yani resmen yakışıklı bir insanı küçük düşürmek için sormuşsun o ney yani yakışıklı insanın sohbeti sarmiyor mu akşam akşam sinir olicam şimdi yaa
- +1 yıl
Benim problemim değil arkadaşım 😃 sinir olasın varmış.
Cevap sahibi+1 yılBidaha bu tarz sorular sorma rica ediyorum
- +1 yıl
😅 bundan sonra hep bu tarz olacak.
Pek etmezler sanirim sohbet zaten ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Şu emoji zaten sohbet bitirici
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılTipe göre sohbet sarması da ne bilim.🤦
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekler djjd
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç deneyimlemedim..
19 Yorumla- +1 yıl
Sebep
- +1 yıl
Erkeklerde konuşmak tarzım değil..
- +1 yıl
Sürekli kadınlarla mı konuşuyorsun :D bak şimdi konuyu nerelere getiriyorum djfg
- +1 yıl
Sürekli? Kadın? Konuşmak? Kararsız kaldım..😂
- +1 yıl
En çok hangisi kararsız kalmana sebep oldu 😃
- +1 yıl
Sürekli olması tabi ki, sıkıcı olan o.. 😂
- +1 yıl
Vah vah Allah başka dert vermesin 😅
- +1 yıl
Bu konuda hemfikiriz, sosyetik.. 😅
- +1 yıl
:)
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sohbeti sarmıyor diyenin dişleri dökülür.
17 Yorumla- +1 yıl
Oha beddua mııı
- +1 yıl
Ukala kdjd
- +1 yıl
Her zaman olmaz :D kıymetini bil djfla
- +1 yıl
Unutma he mi :D aferin
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes için geçerli değil 😏
12 Yorumla- +1 yıl
Yioo geçerli :D tespit gibi tespitlerle geldim
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar vae