“Sonra bir bakmışız, tüm taşlar yerine oturmuş. Kafanda her şey sessizleşmiş, sorularının cevaplarını da almışsın. Oluruna varmış her şey, zaten ne yapsan da oluruna varırmış. Sadece zamanı var.”

#inci🖤
“Sonra bir bakmışız, tüm taşlar yerine oturmuş. Kafanda her şey sessizleşmiş, sorularının cevaplarını da almışsın. Oluruna varmış her şey, zaten ne yapsan da oluruna varırmış. Sadece zamanı var.”

#inci🖤
önemli önemsiz her şeye çok takıyorum hem iyi hem de kötü yanları var; iyi yanı ders çalışırken her şeyin nedenini sorgulaya sorgulaya en ince ayrıntısına kadar öğrenebiliyorum kötü yanıysa duygusal olarak çok çabuk inciniyorum ve üstüne sürekli düşünüp kafamda senaryolar kuruyorum ve bu bana zarar veriyor. dipnot: hep gerçek çıkıyor
Her şeyi kafaya takıyorum. Mesela o gün ne yaşadıysam uyayana kadar onu kafama takıyorum. Aklımda başka şeyler düşünmekten kitap okurken odaklanamıyorum. Örneğin Okulda hocaya bir şey soruyorum eve gelince akşam acaba bunu sormasa mıydım falan diye hep bunları düşünüyorum acaba hata mı yaptım diye kendi kendime kuruyorum. Sizce ben çok mu takıntılı biriyim?
Anksiyeten olabilir mi? İlerlemeden caresine bak biran once.
Evet. Mesela şu sıra kendime çok kızıyorum saçma şeylere odaklanıp daldığım için. Mesela bir dizi karakterine neden üzülür insan? Sadece bir kurgu. Gerçek bile değil ama günlerce ağladım. Neden, hala dinledikçe kırılıyorum yeniden 🥺
Galiba beni bu hale getiren empatim, bazen gerçekten vampir olasım geliyor. Duygularımı kapatasım..
Evet her şeyi aşırı düşünüp kafaya takıyorum bazen düşünmekten başım ağrıyor nerdeyse ama zamanla geçiyor hepsi
Cevap
17Cevap
Evet bazen çok taktığım oluyor yani küçük detaylara bile bazen anlam yüklüyorum kendim ama sonra bakmışım ki aslında gereksiz takmışım ya da çok büyütmüşüm.. o zaman da hata yaptığımı anlıyorum. ve ders alıyorum. bazen de oluruna bırakmak gerekiyor veya o an bir şey yapmaktansa zamana bırakmak daha iyi oluyor. ama insan geç fark ediyor. ✨
Bu şarkı 🎶 sevme beniii, senin sevmelerine kalmadımmmm.
neyse soruya dönecek olursak önemsiz konuları takmıyorum, ki bazı önemli olabilecek konuları bile takmıyorum. Kısacası hiç bir şeyi takmıyorum, her şeye takıyorum.
Başaklar için önemsiz diye bir şey yoktur. 🙄
Dünyanın en gamsız insanı olabilirim.
Bir konu var diyelim. Beni ilgilendiriyor mu? Hayır. Otomatik olarak çöp kutusuna gider..
Ben mesela PC kullanırken, benim çöp kutum hiç dolu kalmaz. Mutlaka silerim, temizlerim.. Telefonumu da 3 günde bir ön bellek temizlerim..
Ne PC donar ne telefonum..
Benim kafa da aynı.. Sürekli ön bellek temizleme işlemi yapıyorum.
Fazla kafada tutmamak lazım.. orada durarak sorun çözülüyor mu? Hayır. Boşuna yük.. Evinizi, elinizi, kendinizi ve kafanızı her daim temiz tutun..
Aynı ÖSYM'nin "yukarıdaki cümlelerle anlamlı ve kurallı bir paragraf oluşturulmak istenirse sıralama nasıl olmalıdır" diye sorup aslında her cümlesinin ayrı bir paragraf olduğu soruları çözerkenki gibi takıyorum. Cümlelerde duygusal eğilimler çok yansıtılmamışsa kolay. Öbür türlü cuğaramı yakmam gerekiyor.. 🚬
😃alemsin jsjs
Ben ve takmamak iki ayrı kutup 🤷🏻♂️
Yapacak bir şey yok bu kafanın işleyiş şekli bu jsjsj her şeye takacak
Evet her konuya cok kafa takiyorum. Aslinda sadece yasanilan seyleri nasil cözecegime ya da bana söylenen cümlelerin gercek nedenini anlamaya calisiyorum.
Önemsiz konu diye neye denir? Bence faydasız olana denir. Faydasız olanları umursamam. Gözümden kaçarsa bilemem. Bence faydalıdır ki hakkında düşünüyorumdur. Düşünmek güzeldir.
Benim önemsiz konuya taktığım olmaz asla her zaman önemli olur bu site de benimle uğraşanlar var ve grup kurmuşlar milletin dedikodusunu yapıp duruyorlar eleştiriyorlar kendilerine çekip bir hata buldular mı direkt kötüleyip gruptan atıyorlar
Çok şükür ki onların arasında değilim benim takip ettiklerim de değil
Artık hiçbir şeyi sallamıyorum. Eskiden evet takardım bazen ama şimdi ciddi konularda bile haa o öyle mi yaptı tamam keyfim bilir diyip geçiyorum.
Evet oluyor. Ama bu benim için güzel bir şey. Çünkü hayatımdaki büyük sorunları düşünmekten alıkoyuyor.
Hicbi şeyi takmıyorum akışına bırakmak gerekiyor bunu anladım
Benim için önemliyse başkasına önemsiz gelmesi umurumda dğeil
Önemli önemsiz benimle ilgili her konuya takma potansiyelim var.
Düşünmeye başlarsam çok şeyi takabilirim. Düşünmek iyi gelmiyor.
Önemsiz olan hiçbir şeyi takmam.
Adı üstünde önemsiz işte ama o önemsizlik bazen fena içine çekiyor insanı sonra hakikatleri anlıyorsun da işte geç oluyor bi kere kapılmışsın...
Çok takmam ben akşına bırakırım
Akış yok ki... Akış yok.. tıkandı
aktırız aşkım :D
Takılıyorsam önemsiz değil demekki. Kime göre neye göre
Kafayı takacak yeterince büyük konular var ufak tefek şeylerle zaman kaybetmemek lazım. d
Çok değil bazaaan taktığım olur
Kafama taktıysam önemlidir.
Çok nadiren. Şarkı güzelmiş.
Evet bazen kafamı saçma şeyler için yoruyorum
Maalesef
Hayır inci hanım
Bazen.
Maalesef bazen oluyo
Eskiden evet🙄
Pek olmaz
Her defasında
Sonra alıngan oluyorum