Sizin yüzünüzden acı çeken, mutsuz olan, hayal kırıklığı yaşayan insanlar oldu mu?

Sizin yüzünüzden acı çeken, mutsuz olan, hayal kırıklığı yaşayan insanlar oldu mu?

Evet maalesef incittim.. ve hatamın da farkına vardım geç de olsa.. ve değer verdiğim kişi de beni affeti sağolsun.. hatamı bazen geç fark edebiliyorum ama her zaman özür dilerim yeri geldiği zaman... çünkü kalp kırmaktan nefret ediyorum gerçekten.. ve vicdan azabı çekmekten..
Çok insanı incittim ama durduk yere incitmedim keyfi olarak kimsenin kalbini kırmam bazı insanlar bazı insanlar içineden çıkarıyor ondan sonra da kalbimi kırdın diyor Ben mesela şu anda seni niye kalbini kırayım sana söylüyorum yani niye sana ters bir şey söyleyeyim çünkü seni tanımıyorum bile insanlar bir şeyler yapıyor karşısındaki insanda yanlış yaptığı zaman sen beni çok kırdın diyor kimse kimseyi durduk yere kırmaz incitmez birileri muhakkak bir şeyler yapmıştır.
İstemeden olmuştur belki ama kimseyi kırmayı incitmeyi asla sevmem, kendimi üzerim başkasını durduk yere asla üzmem.
Rica ederim 😊
Oldu tabi öyle şeyler
Cevap
14Cevap
Kırmış olabilirim ama bilerek ama farkında olmadan..
Ama kimseye hayal kırıklığı olmadım, acı çektirmedim.. kimse benim yüzümden uzun, uzun boşluklara dalmadı.. bu da yeter şükür.
Bilerek yapmam, ama nadiren öfke anında insanları incitebiliyorum. Ama şunu da anladım ki bazen insanları incitmeden bir şeyleri anlamalarını sağlayamıyorsun.
İncinmişimdir ki incitmişim.. Yoksa kimseyi incitemem ben..
Olmuştur illa ki. İstemeden de olsa kırdıklarım vardır. Özür dilerim kırdığım için, amacım bu değildi
-kırdığım üstüne alınabilir-
Eylemlerimin sonucunda incinen ya da mutsuz olan muhakkak olmuştur.. Lakin özellikle karşımda ki insan mutsuz olsun ya da kırılsın diye herhangi bir eylem ya da söylemde bulunmam..
İncindiklerimin yanında incittiklerimin lafı bile olmaz.
Oldu ama olmasını istemezdim. Bazen üzen taraf üzmek zorunda kalabiliyor ne yazıkki
Kafamdaki seslerden dolayi kimseyle saglikli bi iletisim kuramam o yuzden kırsamda anlamazdim
Bilmiyorum ama olmuştur büyük ihtimalle çünkü kusursuz bir insan değilim
İster istemez olmuştur ama daha sonra gönlünü aldığım olmuştu.
Durumun gerektirdiği için incitmişsem bu onun kişisel gelişimine katkı sağlar.
Daha yeni öküzün biri karşısında sevgilisi var gibi yazdı trip atıyor normalde yazardım ama aynı gruptayız diye görmezden geldim
incittim
birçok kişiyi incittim
Onlar beni incitiyor..
Böyle bir şey olmasını hiç istemezdim ama olmuştur
Oluyor dünya hali
kırdıysa incittiyse karşılığını almıştır
yapmışımdir çetele tutmuyorum
İncinmeden incitmem.
Oldu sanırım
Oldu ama gönlünü aldım
Oldu galiba
Olabilir 😎