Kişilik & Karakter Hayatınızdaki fazlalıkları atabildiniz mi? deadofwrite8916 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Stresten kurtulmak istiyor musunuz? Çok özel bir formülüm var dinlemek isteyen birileri var mı? Hayatınızdaki fazlalıkları atabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Atıyorum hep 1 0 Yorumla
buzlarkralicesi22 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Fazla insan anlaşamadığımız akrabalar ve fazla eski eşyalar attım her şeyi yeni az anlaştığım insanlar ve yeni eşyalarla yola devam :) 1 0 Yorumla
Jallet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Ben kafası rahat biriyim. Fazla olan bir şeyi tutmam. 1 0 Yorumla
Kalemsorarkagıtsusar Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Biz atmasak o atacak zaten. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Atıyorum hep
Fazla insan anlaşamadığımız akrabalar ve fazla eski eşyalar attım her şeyi yeni az anlaştığım insanlar ve yeni eşyalarla yola devam :)
Ben kafası rahat biriyim. Fazla olan bir şeyi tutmam.
Attım ama biraz fazla atmışım 😂
Biz atmasak o atacak zaten.
Attım
Az kaldı 🙃