Kişilik & Karakter Dertlimisiniz dertsizmi? Tırtıklımı-hissetmi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor var mı derdiniz Güncellemeler+1 yıl Nedir dertleriniz gençlerr Dertlimisiniz dertsizmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Dertlerim var 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. İnsan düyaya gelirken dertli doğar ondan ağlayarak gelir yani dertsiz insan sinek siz köy yok herkesin birderdi vardır 1 2 Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Ağlamayarak doğanlarda var ama Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Yok herbebk doğarken ağliyorya 🙄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kanka vardır herkesin derdi kendine göre ya 1 2 Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Elbet vardır istersen dertleşiriz :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmıyorsun kanka Yorumla
bykamaimasen Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı. tek derdim var, dertsiz olmam 2 1 Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl 😂😂 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Dertli 1 1 Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Nedir derdin Yorumla
Esmeriimbiciim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dertli 1 1 Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Nedir derdiniz Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. derdi olmayan yoktur 1 0 Yorumla
AntisosyalRakıŞişesi Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Sanane k@hpe benim derdimden kfkkakkakak 0 7 Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Sensin Yorumla AntisosyalRakıŞişesi +1 yıl K@şar ben olamam ama senin cinse özel fkkdkfkd Yorumla AntisosyalRakıŞişesi +1 yıl Hiç mesajım da yalanlarini dinleyemem. K@hpe ve k@şarlar ile konuşmuyorum kdkkdks Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Erkeksen görelim Yorumla AntisosyalRakıŞişesi +1 yıl Sal beni çalışıyorum. Patlayıp olek mi awk sen onu da istersin. İhanet eden biri için normaldir. Neyse manipülelerini kendi İQnDa birilerine uygula sen kdkdk Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Tpmusun sen Yorumla AntisosyalRakıŞişesi +1 yıl O sensin işte çift cinsiyet lez gay t*p tro kdkdks zikli bayan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dertlerim var
İnsan düyaya gelirken dertli doğar ondan ağlayarak gelir yani dertsiz insan sinek siz köy yok herkesin birderdi vardır
Ağlamayarak doğanlarda var ama
Yok herbebk doğarken ağliyorya 🙄
Kanka vardır herkesin derdi kendine göre ya
Elbet vardır istersen dertleşiriz :)
Yazmıyorsun kanka
tek derdim var, dertsiz olmam
😂😂
Dertsiz insan mı olur
Dertler derya olmuş bense bir sandal.
Dertli
Nedir derdin
Dertli
Nedir derdiniz
derdi olmayan yoktur
Dertsiz kim var ki
Cok var
Dertli
Sanane k@hpe benim derdimden kfkkakkakak
Sensin
K@şar ben olamam ama senin cinse özel fkkdkfkd
Hiç mesajım da yalanlarini dinleyemem. K@hpe ve k@şarlar ile konuşmuyorum kdkkdks
Erkeksen görelim
Sal beni çalışıyorum. Patlayıp olek mi awk sen onu da istersin. İhanet eden biri için normaldir. Neyse manipülelerini kendi İQnDa birilerine uygula sen kdkdk
Tpmusun sen
O sensin işte çift cinsiyet lez gay t*p tro kdkdks zikli bayan