Kişilik & Karakter Olumsuz özellikleriniz neler? Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ayyy nerden başlasam bir sürü var 😂😂😂 ToksikKaotikKaostan beslenen KindarInatçı Mesafeli Güncellemeler+1 yıl Ay bi de çok takıntılıyım onu yazmamışım 😅 Olumsuz özellikleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Olumsuz özelliklerim biraz alınganlık olabilir belki de biraz inatçılık bu kadar :D 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mükemmelliyetçi olmam çok sinir bozucu. Bide aşırı hızlı konuşuyorum bazen, çabucak kızıyorum falan bunlar olabilir 0 3 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Ayy mukemmelliyetcilik ve hızlı konuşma bendede var hatta 9. siniftayken canlı derste hızlı konuşuyorum diye hoca beni canlı dersten atmıştı Yorumla yolcununbiri +1 yıl Ciddi misiin? Ama bu çok saçma bi sebep ki hem öğrencisin yani nasıl atabilir yahu Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Yaptı valla... Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Takıntılı, kıskanç, kindar, soğuk bi karakterim yerine göre😂 0 5 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Ayy bende aynısı 😍 Yorumla Besara +1 yıl Şu takıntı olayı çok kötü 😂 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Evet bi gün bakırköy akıl hastanesine yatıcam bu takintidan Yorumla Besara +1 yıl Ayyy Allah korusun 🤦🏻♀️😂 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Şaka yapıyorum...😅 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hangi birini sayayım.🤦 0 0 Yorumla
bykamaimasen Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı. hızlı yaşarım çabuk vazgeçerim :D 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Oburum 0 0 Yorumla
Yas35otuzbes Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bazen gereksiz bir şekilde cinsel arzu cekiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olumsuz özelliklerim biraz alınganlık olabilir belki de biraz inatçılık bu kadar :D
Mükemmelliyetçi olmam çok sinir bozucu. Bide aşırı hızlı konuşuyorum bazen, çabucak kızıyorum falan bunlar olabilir
Ayy mukemmelliyetcilik ve hızlı konuşma bendede var hatta 9. siniftayken canlı derste hızlı konuşuyorum diye hoca beni canlı dersten atmıştı
Ciddi misiin? Ama bu çok saçma bi sebep ki hem öğrencisin yani nasıl atabilir yahu
Yaptı valla...
Takıntılı, kıskanç, kindar, soğuk bi karakterim yerine göre😂
Ayy bende aynısı 😍
Şu takıntı olayı çok kötü 😂
Evet bi gün bakırköy akıl hastanesine yatıcam bu takintidan
Ayyy Allah korusun 🤦🏻♀️😂
Şaka yapıyorum...😅
Hangisini sayayım 🤦♀️
Hangi birini sayayım.🤦
hızlı yaşarım çabuk vazgeçerim :D
Oburum
Bazen gereksiz bir şekilde cinsel arzu cekiyorum