Kişilik & Karakter Anksiyetem var neden üzüyosunuz beni? Mahbuberra Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hayat güzel hayal kırıklığına uğrattın beni Anksiyetem var neden üzüyosunuz beni? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bence geçer umarım 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bende de ankastre var :D :D 0 2 Yorumla Mahbuberra +1 yıl 😅😄😄 Yorumla bateristartist +1 yıl ama bozuk işte çalışmıyor :D :D Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alnına yaz beni üzmeyin, anksiyetem var diye 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla ben bişey yapmadim 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Benim de var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bendede anksiyete var ilac takviyesi alıyor musun? 0 2 Yorumla Mahbuberra +1 yıl Hayır çünkü çok az ilaçlık değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gün içinde nasıl üstesinden geliyorsun nasıl yöntemler uyguluyorsun anksiyeteyi yenmek için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence geçer umarım
bende de ankastre var :D :D
😅😄😄
ama bozuk işte çalışmıyor :D :D
Alnına yaz beni üzmeyin, anksiyetem var diye
Valla ben bişey yapmadim
Benim de var
Bendede anksiyete var ilac takviyesi alıyor musun?
Hayır çünkü çok az ilaçlık değil
Gün içinde nasıl üstesinden geliyorsun nasıl yöntemler uyguluyorsun anksiyeteyi yenmek için
Üzmem senii
Kim yapıyor onu