büyük harf kullanılmıyormuş soru kaldırıldı
evvet cevapları alalım tekrardan
büyük harf kullanılmıyormuş soru kaldırıldı
evvet cevapları alalım tekrardan
Bir kitap yazabilmek için önce plan yaparsın. Karakterlerinden biri çapkındır, biri asabi, biri işkolik, biri bağımlı ve biri aptaldır. İyi bir hayal gücün olsa da hikaye fantastik bir hal almasın istiyorsan konu hakkında bilgin ve tecrüben olması gerekir. Böylece kurguda çatlaklar olmaz ve tecrübe öncesi hayal ettiklerinden de faydalanarak mukayeseli bir anlatım yapabilirsin. Bu sebepten dolayı bir süre çapkınlık yaptım, madde kullandım ortamlarına girdim, işkolik dönemlerim oldu, yorgunluktan-yoğunluktan ve uykusuzluktan ya da boşvermişlikten kafamın basmadığı dönemler oldu ama şiddete yönelik olmak biraz yapı meselesi olsa gerek. Onun içinde asabi kişilerle zaman geçirdim. Alfa kurtlar, psikopatlar ya da sinir hastası edilmiş şanssız insanlar... Beş farklı şehirde yaşama şansım oldu ve çok farklı kültürlerin ortak noktalarını keşfettim. On yedi yaşımdan beri bununla uğraşıyorum. Oturmayan bir iki yer kaldı. Bol para ve mutlu aile ortamında gelişen düşünceleri de ekleyince kitap bütünlük kazanacak. Bunun içinde iş kurdum. Heralde bir iki seneye son adımlar da gerçekleşecek. Ondan sonra bitiririm diye düşünüyorum. Bunu kimse bilmiyor ilk sana anlattım :D
Cevap
10Cevap
çok itiraf edecek şeyim var ya
birisi seks hiç yapmadım
mastürbasyon hiç yapmadım
gibi şeylerim var
olabilir benim arkadaşım da öyle
artık bu durumdan sıkılmaya başladım :(
Bu sitenin itiraf sorularına itiraf ede ede itiraf kalmadı, az bekleyin de itiraf edecek şeyler biriksin
Dul hanımlar kızlara gore daha iui tatmin ediyor ve nazlı olmuyorlar
dul dediğin hanımlarda bir kız ama sdsd
Citir degiller sonucta
evli bir adami seviyorummmm :( ve onunla gizli gizli evlenip s*kilmek istiyorummm :(
şu an yataktan kalkıp mezarlığa dua etmek için karar vermem ve üzerimi değişip ayaklanmam gerektiğini
itiraf ediyorum. tüm akrabam olmayan kadınları zi. kmek istiyorum
çok heyecanlısın da 45 üstüsün yani hani bir duraksa hızlı hızlı olmaz faasfg
:)))))))))))))) insan anotomisini hatta erkek anatomisini bilmiyorsun. o kadınlar için geçerli. biz zi. kiciyiz. zi. kilen değil.
Bişey itiraf etmezdimki
Hiç olmayacak biriyle ilişkim oldu.
İtiraf etmek istediğim bir şey yok
Üvey babamı arzuluyorum..
Gizli gizli...
hıı anladım fsfs ama herkes yapmıştır emin ol ben bile ama eşimle eskiden tabii ki ssdfs kötü bir anımız vardı hatta sfsf
Utanırım
Çok şey var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?