Kişilik & Karakter Yasak olmasa yapacağın ilk şey? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Keşke yasak olmasaydı dediğiniz bir şey var mı 🤔Gizli üyeler yorum yapmasın lütfen 👍🏻 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar polis miyim ben 😂😂Söyleseniz ne olacak 😂😂 Yasak olmasa yapacağın ilk şey? Cevapla Yorum Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yasak olmasa bile yapacağım bir şey yok.. çünkü şu an yasak diye değil istemediğim ve kötü olduğu için yapmam bir şeyi 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Devlet yöneticilerinin ve bilim insanlarının hesabına sızmak/ele geçirmek 😂 2 11 Yorumla İsyankarkader +1 yıl İyi fikir hepsini sürgün etmek Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl 😃😃 Yorumla İsyankarkader +1 yıl Mallarına çökmek bize yaptıkları gibi Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Haklısın iyi olurdu aslında😊😊 Yorumla İsyankarkader +1 yıl Tamam Çin mafyası olalım Yakuza bütün zenginlere siyasetçilere mallarına çökelim 😂😂😂 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Çine gerek yok ben yeterim 😎 Yorumla İsyankarkader +1 yıl Tamam komutan sensin nereye çöküyoruz Türk mafyası Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Onu sna bırakıyorum 🤣🤣 Yorumla İsyankarkader +1 yıl Bence biz bütün ülkeye çökelim ben cumhurbaşkanı sen yardıncım ol ne uğraşıyon ülke bizim istediğini al😂😂😂😂 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Süperr fikir udjdj Yorumla İsyankarkader +1 yıl Ya ben varya çok büyük düsünüyorum acaba bende adaylığımımı koysam yeni cumhurbaşkanı ismi ne olsun Parti'nin Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yapmak istediği mi yapıyorum yasak olması önemli değil 1 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Yasak olmasa sokakta çıplak gezmek bütün kadınlarla beraber olmak sarışınlarlaoşmak😂😂😂 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Yapmak istediğim bişeyi yaparım. 2 1 Yorumla Mrtckk +1 yıl Wawww👏👏👏👏 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yasak olmasaydı 6 ayda tirilyonluk olurdum 1 1 Yorumla mursel60 +1 yıl Has has ekerdim Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. seninkini merak ettim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Bir çok şey ama bunu söyleyemem 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. banka soyarımadrenalin için : ) 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kalp kırmak, kafa patlatmak olabilir. 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. John Wick e dönerdim 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Katliam 1 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Seni öldürmek 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gel öldür 😂 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Marihuana 0 0 Yorumla
yarbelinesarilamam Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Tayyibe sarılmak 1 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Hahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yasak olmasa bile yapacağım bir şey yok.. çünkü şu an yasak diye değil istemediğim ve kötü olduğu için yapmam bir şeyi
Devlet yöneticilerinin ve bilim insanlarının hesabına sızmak/ele geçirmek 😂
İyi fikir hepsini sürgün etmek
😃😃
Mallarına çökmek bize yaptıkları gibi
Haklısın iyi olurdu aslında😊😊
Tamam Çin mafyası olalım Yakuza bütün zenginlere siyasetçilere mallarına çökelim 😂😂😂
Çine gerek yok ben yeterim 😎
Tamam komutan sensin nereye çöküyoruz Türk mafyası
Onu sna bırakıyorum 🤣🤣
Bence biz bütün ülkeye çökelim ben cumhurbaşkanı sen yardıncım ol ne uğraşıyon ülke bizim istediğini al😂😂😂😂
Süperr fikir udjdj
Ya ben varya çok büyük düsünüyorum acaba bende adaylığımımı koysam yeni cumhurbaşkanı ismi ne olsun Parti'nin
Yapmak istediği mi yapıyorum yasak olması önemli değil
Yasak olmasa sokakta çıplak gezmek bütün kadınlarla beraber olmak sarışınlarlaoşmak😂😂😂
Yapmak istediğim bişeyi yaparım.
Wawww👏👏👏👏
Yasak olmasaydı 6 ayda tirilyonluk olurdum
Has has ekerdim
seninkini merak ettim
Tehlikeli soru
Bir çok şey ama bunu söyleyemem
banka soyarım
adrenalin için : )
Kalp kırmak, kafa patlatmak olabilir.
Cıbıldak dolanmak. 😂
John Wick e dönerdim