Kişilik & Karakter Gecenin Bu Saatinde Neden Hala Uyanıksınız? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Gecenin Bu Saatinde Neden Hala Uyanıksınız? Güncellemeler+1 yıl Güncel... Güncellemeler+1 yıl Son güncel... Gecenin Bu Saatinde Neden Hala Uyanıksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Uykum gelmedi 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sen bizi geceleri uyuyor mu sandın Mematiii 😂 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne diziydi gerçekten... Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen bende severek izliyordum Yorumla Soran +1 yıl Bir daha izleyip bu bataklığa düşmemeliyim😄 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Halletmem gereken islerim var. Onlari tamamlamaya gayret ediyorum. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin. Interstellar_ +1 yıl Teşekkür ederim. Soran +1 yıl Rica ederim.
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ders çalışıyorum bir saate falan uyurum inşallah 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ders çalışmakla ömrümüz bitiyor gerçekten. Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Maalesef... Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin şimdiden... Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Sҽɳʂԋι Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Karnım acıktı. Birşeyler atıştırıyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sağlığa zararlı, aman dikkat Yorumla Sҽɳʂԋι +1 yıl Yiyip yiyip kilo almayanlardanım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kilo almasan da geç saatte yemek yiyip yatmak reflü gibi hastalıklara neden olabiliyor. Yorumla Sҽɳʂԋι +1 yıl Haklısın Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. dışarıda takıldım biraz 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ben uyuyordum valla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uykum gelmedi
Sen bizi geceleri uyuyor mu sandın Mematiii 😂
Ne diziydi gerçekten...
Aynen bende severek izliyordum
Bir daha izleyip bu bataklığa düşmemeliyim😄
Halletmem gereken islerim var. Onlari tamamlamaya gayret ediyorum.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Ders çalışıyorum bir saate falan uyurum inşallah
Ders çalışmakla ömrümüz bitiyor gerçekten.
Maalesef...
Kolay gelsin şimdiden...
Teşekkürler
Rica ederim.
Karnım acıktı. Birşeyler atıştırıyorum
Sağlığa zararlı, aman dikkat
Yiyip yiyip kilo almayanlardanım 😀
Kilo almasan da geç saatte yemek yiyip yatmak reflü gibi hastalıklara neden olabiliyor.
Haklısın
dışarıda takıldım biraz
Keşke bilsem neden...
Ben uyuyordum valla
Mesai
sahibe ariyorum