Kişilik & Karakter Daha çok yapıcı biri misiniz yoksa kırıcı mı? TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor nasıl? Güncellemeler+1 yıl yapıcı mı Daha çok yapıcı biri misiniz yoksa kırıcı mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben duruma göre karar veriyorum 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Duruma göre değişir başkalarına karşı yapıcı kendime karşı yıkıcı oluyorum genelde 1 0 Yorumla
aynenoylecanimya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Yerine göre Ama yapıcı ağır basıyor 1 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Susuyorum sadece 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yapıcı. 1 0 Yorumla
anneçişimvar Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı. ikisi de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben duruma göre karar veriyorum
Duruma göre değişir başkalarına karşı yapıcı kendime karşı yıkıcı oluyorum genelde
Yerine göre
Ama yapıcı ağır basıyor
Nötrüm
Kırıcı
Yıkıcı
Susuyorum sadece
Yapıcı.
ikisi de