Küçük birçocuğum; en sevdiğim oyuncağı almaya gidiyoruz 😄 oyuncak kalmamış 🥺 ailemi kaybettim 😳 gelince bana kızdılar 😡
Gibi gibi. Hayal gücünüzü görelim
Küçük birçocuğum; en sevdiğim oyuncağı almaya gidiyoruz 😄 oyuncak kalmamış 🥺 ailemi kaybettim 😳 gelince bana kızdılar 😡
Gibi gibi. Hayal gücünüzü görelim
Uzun zaman sonra en çok yapmaktan keyif aldığım spora başladım 😄 güzel geçen idmanlarin ardından kas ağrılarıyla geçen bu iki gün beni perişan etti 🥺 her zaman ki mentalitemle ateşi ateşle söndürmek mantığıyla daha sert idman çıkarttım 😡 sonuç ne mi oldu iki gününün ardından zorda olsa farkettiğim şey sakatlık sonrası performansımda düşüş olduğu gerçeğini kabullenmek oldu ne yazık ki idmanlarin şiddetini düşürme kararı aldım 😳 sana anlatacağım olayı böyle özetlemem daha mantıklı oldu sanki 😂😂
Şimd nasılsın
Berilla tam işten çıkmak üzereydi ve telefonuna gelen bildirim gülümsetmişti. Açıp baktığında yüz ifadesi aniden değişti '' hayatım gelemiyorum'' diyordu sevgilisi. Kafasında kırk problem oluşmuştu, neden diyordu. Dışarıda bardaktan boşalırcasına yağmur her yer su birikintileri küçük çapta sel gibi akan cadde suları şimdi nasıl gideceğim dedirtiyordu. Manzaraya baktıkça daha da öfke sarmıştı bedenini. Durağa doğru yürümeye başladı ,, tam karşıya geçecekken o sırada geçen taşıtın acılı kornasıyla irkildi ve üzerine sıçrayan ve elbisesini görünce şaşkına döndü. Günler Haftalar geçerken sevgilisiyle araları düzelmiş ve anıları tazelerken sohbetleri esnasında başından geçenlere kahkahalar atar olmuşlardı.
Güzeldi ✨
Mutlu bir çocukluk yaşamıştı sonrasında bir şeyi öğrendi engelli olduğunu ve ağlamaya başladı ağladı ağladı sonra dedi ki "yapacak bir şey yok benim kaderim böyle" dedi, yıllar geçti reddedildi arkadan bıçaklandı yalanlar ile yüzleşti ama her zaman dik durdu cesur oldu hayatını kurabilmek için çabaladı sinirlendi ama öfkesini en sonunda bitirdi.
Bu benim hikayemdi ama sondaki emoji için bir şey yazamıyorum ne yazık ki daha şaşıracağım bir olay olmadı olursa ilk önce mesaj ile sana yazıp onu da anlatırım
Kendine iyi bak iyi geceler dilerim değişik hanım 😊😊
Tüm emojiler olmasa seni görmüş olduk 😌 iyi geceler
Bakkal amca bakkal amca "ne var" yağın var mı unun var mı, şekerin var mı "var var" 😄 ne duruyorsun 🥺 "ne yapayım"😡 helva yapsana 😳
Yazarken kahkaha attım 😂
Okurken kahkaha attım süperdiiiii
Cevap
6Cevap
Ben yazarım tabi ki de.. @Degisik_-_ sorusunu görünce mutlu oldum :D ve duygulandım 🥺 ona iltifat etmek istedim ama o kızdı 😡 ve bende şaşırdım 🙄
😂😂😂 hayatımızın özeti
😂😂😂 ama güzel hayat seviyorum ben
Hep kızmıyorum ama o biraz abartı 😄
Yani evet arada güzel şeyler de diyorsun :D :D
Marketten akşamki maça atıştırmalık siparişi verdim 😄 maça az kaldı 😳 market hâlâ cipsleri, çikolataları, kolayı ve sosları getirmedi 😠 gol attılar 😠 market maçın 79. dakikasında geldi 😃 Aman Allah'ım bu ne 😳 getirdikleri yeşil çay ve yulaf ezmesi 😳😠
Süperdiiiii bayıldım 😄
Çoook teşekkürler 😃😄
Aaaa bugün ayın 15i ve maaşım yatmış 😄 fakat borçlar beni bekliyor 🥹 bak ya hemen de borcunu istemek için mesaj atmış arkadaşa bak 😡 bir de yüzsüz gibi sen bana borç verir misin bu ay diyor (ben zaten param yetmiyor diye ondan borç aldım) 😳
O aslında borcunu istiyo 😄
Gönderdim 😂
Süperdi tam hissettik 😄
Teşekkürler beğenmene sevindim 😂
Yazdığın için teşekkürler
Rica ederim soru hoşuma gitti 🙏
@Degisik_-_ değişik değişik sorular soruyordu :D girip cevaplayayım dedim ama aklıma bir şey gelmedi 🥺 @Degisik_-_ sorularım bu kadar mı karmaşık diye kızmaya başladı 😡ve ben çok utandım 😳
Kızmam kızmam 😄 günaydın
Bi nude gelir mi be 😆
Bi nude gelir mi be şu garibana 🥺
Bi nude gelsin artık 😡
Ay ben utanırım nudeden 😳
😂😂
Çok net hemde 😄
Oyle bi yasanmislik yazarim ki gulerken aglar herkes
Okul kazandın iyi bir maaşla işe başlayacaktır sonrası malum 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?