Kişilik & Karakter Kendinizden yaşça küçük biri sizi kaçırsa ne hissedersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben önce gülerim ama sonra korkarım herhaldebetter watch out filmini izledikten sonra biraz düşündüm.. Güncellemeler+1 yıl rerre Kendinizden yaşça küçük biri sizi kaçırsa ne hissedersiniz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kaçıramaz 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yaşına bağlı da çok minnaksa oyun istiyor herhalde derim. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl 16-17 yaşında ise Soran +1 yıl ? yolcununbiri +1 yıl Çocuk demek ki de yasak burada olması.. Soran +1 yıl nerede? yolcununbiri +1 yıl KızlarSoruyor da yolcununbiri +1 yıl he dur ben sizsiniz sandım genelde öyle soruluyor da 🤦♂️ pardon benim hatam Soran +1 yıl :D mneli değil neyse korkar mıydın ben korkardım yolcununbiri +1 yıl ney anlamadım ki Soran +1 yıl kaçırsa16 yaşında çocuk seni yolcununbiri +1 yıl Ölü taklidi yaparım işlemezse de oturur ağlarım hiç olmazsa vicdanını diri tutarım
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Noluyor ablacım derim 🥴 0 11 Yorumla Soran +1 yıl ağzın bantlı iken mi dsdsdsds Yorumla Aliasing26 +1 yıl Oo bantlı mi bir de ben ağlarım ya yaşı fark etmez 🤦 Yorumla Soran +1 yıl anladım..16-17 yaşında olsa bile korkarım diyorsun D::D Yorumla Aliasing26 +1 yıl Psikopat çok 🤣 Yorumla Soran +1 yıl o yaşta bile varsa bende korkar ağlarım.. cidden o yaşta bile var mı? Yorumla Aliasing26 +1 yıl Vardır kaç yaşında öldürdü diye cikiyor haberlerde Yorumla Soran +1 yıl o zaman bence hazırlıklı olalım z kuiağı tehlikeli çünkü kaçırılırsak iyi geçinmeye çalışalım Yorumla Aliasing26 +1 yıl Bulaşmazsak bişey yapamazlar kendi kusagimizla arkadaş olalım Yorumla Soran +1 yıl bence belli olmaz olurda kaçırırlarsa iyi geçiniriz olur biter Yorumla Aliasing26 +1 yıl Tamam sen öyle yap beni kacuramazlar agirim zaten düşündüm de 🤣 Yorumla Soran +1 yıl olaki kaçırdılar diyelim= Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaçıramaz
Yaşına bağlı da çok minnaksa oyun istiyor herhalde derim.
16-17 yaşında ise
?
Çocuk demek ki de yasak burada olması..
nerede?
KızlarSoruyor da
he dur ben sizsiniz sandım genelde öyle soruluyor da 🤦♂️ pardon benim hatam
:D mneli değil neyse korkar mıydın ben korkardım
ney anlamadım ki
kaçırsa16 yaşında çocuk seni
Ölü taklidi yaparım işlemezse de oturur ağlarım hiç olmazsa vicdanını diri tutarım
Noluyor ablacım derim 🥴
ağzın bantlı iken mi dsdsdsds
Oo bantlı mi bir de ben ağlarım ya yaşı fark etmez 🤦
anladım..16-17 yaşında olsa bile korkarım diyorsun D::D
Psikopat çok 🤣
o yaşta bile varsa bende korkar ağlarım.. cidden o yaşta bile var mı?
Vardır kaç yaşında öldürdü diye cikiyor haberlerde
o zaman bence hazırlıklı olalım z kuiağı tehlikeli çünkü kaçırılırsak iyi geçinmeye çalışalım
Bulaşmazsak bişey yapamazlar kendi kusagimizla arkadaş olalım
bence belli olmaz olurda kaçırırlarsa iyi geçiniriz olur biter
Tamam sen öyle yap beni kacuramazlar agirim zaten düşündüm de 🤣
olaki kaçırdılar diyelim=