Bana böyle şeyler neden geliyor, acilen dobarlanmam lazım ndjd ( Örneğin, birisini hatırlatan şeyler aklıma geliyor, ondan sanırım...)

Bana böyle şeyler neden geliyor, acilen dobarlanmam lazım ndjd ( Örneğin, birisini hatırlatan şeyler aklıma geliyor, ondan sanırım...)
Sen bu soruyu sormadan önce özlediğimi sanıyordum ama ölçtüm tartım biçtim, dürüst olmam gerekirse şu an kimseyi özlemiyomuşum.
Ben kadere çok inanırım. Hayatıma giren herkesin bi girme sebebi vardır, çıkan herkesin de çıkma sebebi.
O kişilerle olan tatlı anıları zihnimin delhizlerinde saklıyorum. Ve zihnimdeki o güzel görüntüleri silinmesin diye giden herkese tatlı bir elveda demekle yetiniyorum...
Her şeyin nedeni vardır : ) kesinlikle, belki aradaki kırgınlıklar olmasa daha iyi ama işte bunlarda yaşanacak...
Elveda... Seviyorum bu cümleleri ya ama kullanmaktan başka bir şey olmuyor.
Sevmiyorum*
Ah, anlıyorum prensesim. Aslında haklısın.. elveda demek işleri daha da dramatize ediyor, bir şey demeden araya set çekmek de bir seçenek -ki ben de bunu çok yapmışımdır- ama sonrasında yarım kalmışlık hissi oluşuyor.
Shakespeare'in sevdiğim bir sözü var, cesur bir kere ölür korkaksa bin kere. En iyisi bir kere ölelim gitsin.
Şayet ki karşı taraftan dolayı bir uzaklaşma yaşandıysa da saygı duyarım...
Yazılarını okuduğumda, yine bir gülümseme kapsıyor yüzümü. : )
Çok tatlısın. 😌
Konuşmadığım bir kişiyi özlemiyorum desem yalan olur. Özlüyorum özlüyor olmam onunla konuşacağım anlamına gelmiyor. Böyle olması ikimiz için de en iyisi oldu o yüzden hiç pişman değilim bu durumdan dolayı
Evet, aynısını düşünüyorum. Konuşmamızın bitmesi ve özlem duymam falan bunlar üzüyor biraz. Özlememem gerekli, hele hele karşı taraf bitirdiyse.
Sen özleyebilir üzülebilirsin bunlar çok doğal şeyler belli bir süreden sonra bu duygunda bitecektir biraz sabır
Bitmesi gereken süre bitmemiş daha, evet. Teşekkür ederim.
Her zaman mutlu ve huzurlu ol
Çok teşekkür ederim.
Retro falan vardır jsjxkxkks 🤪🤪
Olmasın aşko ya hdjd
Artık konuşmadığım kimse yok.. yani konuşmuyorsam ben zaten hayatımdan o kişileri çıkartmışım demektir.. sadece arada dargınlık olur ya da küsme gibi küçük şeyler olur o zaman da özlerim evet ama hatam var mı yok mu ona göre değerlendiririm. ve hatam olduğu sürece de hep özür diliyorum.. .
Cevap
12Cevap
Hayır, özlemiyorum. Bir süre sonra yokluğuna alışılıyor, özlem duygusu yok oluyor. Olmayana duygular beslemek kendine eziyettir.
Özlüyorum tabi.. Bir zamanlar deli gibi muhabbet ettiklerim şimdi o güzel beyaz atlara binip gittiler. 🥲
Beyaz at detayı jdjd
Hdjdj
Özlüyorum. Kimseyle arama mesafe girmesin, hepsiyle özlediğimde aynı samimiyetle konuşabileyim istiyorum fakat insanlar buna değmez.
Bu aralar anılarımız canlanıyor sürekli az önce köfte kızartırken aklıma geldi 😂
Bir de bulaşık yıkarken ahdjd
Hayır özlemiyorum eğer şu an o kişiler hayatımda değilseler beni hak etmedikleri için ve ben beni hak etmeyen insanları özlemem.
Bazen özlediklerim oluyor ama bazen mesafe koymak en sağlıklı karar oluyor.
Yani eskiden konuştuğum ama kaybolan insanlar olmuştu. Özleniyor galiba.
Bı kaç kişi dışında hayır ama öyle çok da özlemiyorum alıştım
Bajen aklıma gelip üjledikleyim oluyoy
Üzülme minnoşumm.
🌸💖
Konuşmuyorsam zaten o kişiler hayatımdan çıkmıştır ve ben bunu kabul etmişimdir. Bu yüzden onları özlemem.
Bazılarını değil
hayır özlemiyorum
Özlediğim var.
Biri var evet ama konuşmasak daha doğru
Özlemiyorum desem yalan olur sanırım...
Özlüyorum. Özlediğim çok olur. :)
Yeri geliyor özlüyorum
var özledıklerım
Ben bir daha göreceğim kimseyi özlemem
Hayır
Galiba
Özlemiyorum