Kişilik & Karakter Pis demek kaba ve saldırgan görüş mü oluyor? IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soru benim sorum Pis demek kaba ve saldırgan görüş mü oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kurallar gereği birine piss ya da iğrenç demek kaba görüş olarak sayılıyor. ama nasılım sorularında oluyordu en çok normal görüşte şaka amaçlı denmiş olabilir 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben bu sitede artık şaşırmıyorum. Bana saldıran birine kendimi savunmak için cevap vererek uyarı aldım🤦♀️Pisss kaba bir kelime değil 0 2 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl boş ver.. bizi anlamazlar Yorumla efulimmm88 +1 yıl Aynen başkan😅 Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Soruyu soran kendine dediğini sanmış olabilir, insanlar çok alıngan 0 2 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Hayır soru bana ait Yorumla Haaneke +1 yıl O zaman çok duygusal birine denk gelmişsin knk ve şikayeti yemişsin😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kurallar gereği birine piss ya da iğrenç demek kaba görüş olarak sayılıyor. ama nasılım sorularında oluyordu en çok normal görüşte şaka amaçlı denmiş olabilir
Ben bu sitede artık şaşırmıyorum. Bana saldıran birine kendimi savunmak için cevap vererek uyarı aldım🤦♀️
Pisss kaba bir kelime değil
boş ver.. bizi anlamazlar
Aynen başkan😅
Soruyu soran kendine dediğini sanmış olabilir, insanlar çok alıngan
Hayır soru bana ait
O zaman çok duygusal birine denk gelmişsin knk ve şikayeti yemişsin😂