Kişilik & Karakter Düşünmemeniz gereken şeyleri istemeden de olsa sürekli düşünüp durur musunuz? кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Meger ne kadar düşünceli bir insam mışım 😅Stop ⛔ düğmesine de bayaa yaklaştım 😏🚫🚫 Düşünmemeniz gereken şeyleri istemeden de olsa sürekli düşünüp durur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Düşünmemem gereken bir şey varsa ben düşünmüyorum başka şeyler düşünürüm her zaman 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Düşünmek istemediğim hiçbir şeyi düşünmüyorum. Akışa bırakıyorum kendimi ve zihnimi bana daha iyi geliyor. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnsanız yani odun değiliz, bazen istemediğimiz şeyleri düşünebiliyoruz. Bazılarının hayırsızlıkları gibi... 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Düşünmemem gerek diye kodlarsam tabi düşünürünüm. Amaç düşünmemek ise kodlamamak, önemsememek lazım. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaaaa evet yaaa, makine değilim ki kapatma düğmem olsun lakin bazen kendimi şöyle bir kapatmak istiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet. O anlarda hemen uyumaya çalışırım yoksa kafayı yiyecek gibi olurum 0 0 Yorumla
Güneş1906 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Evet ve dalıp gidiyorum bazen düşünmekten🫠 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yapıyorum arada bu sporu 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Düşünmek istemediğim şeyleri düşündüğüm olur 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazen oluyor evt 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. aklıma bile gelmiyor 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet düşünürüm.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düşünmemem gereken bir şey varsa ben düşünmüyorum başka şeyler düşünürüm her zaman
Düşünmek istemediğim hiçbir şeyi düşünmüyorum. Akışa bırakıyorum kendimi ve zihnimi bana daha iyi geliyor.
İnsanız yani odun değiliz, bazen istemediğimiz şeyleri düşünebiliyoruz. Bazılarının hayırsızlıkları gibi...
Düşünmemem gerek diye kodlarsam tabi düşünürünüm. Amaç düşünmemek ise kodlamamak, önemsememek lazım.
Yaaaa evet yaaa, makine değilim ki kapatma düğmem olsun lakin bazen kendimi şöyle bir kapatmak istiyorum.
Evet. O anlarda hemen uyumaya çalışırım yoksa kafayı yiyecek gibi olurum
Evet hastayim galiba 5 para etmeyen insanlari takiyom arada
Evet ve dalıp gidiyorum bazen düşünmekten🫠
Yapıyorum arada bu sporu
Düşünmek istemediğim şeyleri düşündüğüm olur
Bazen oluyor evt
aklıma bile gelmiyor
Evet düşünürüm..
maalesef
Evet.
Evet