Kişilik & Karakter İnsanların rüyalarına ne sıklıkla giriyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bu sıralar birisinin rüyalarına dadanmış vaziyetteyim ajsıs İnsanların rüyalarına ne sıklıkla giriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Rüyamda seni görmüştüm sjsjs 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ya ben de cevremin rüyasına çok giriyorum ajsjshs hep bir mesaj bu yönde. Ne gezentiyim milletin rüyalarında. 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Absjskd günler yetmiyorsaa Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Rüyamda seni gördüm diyen yok bana :)) Demek kimsenin rüyalarına girmiyorum bu aralar. 1 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl En son geçen kankamın rüyasında onu dövüyormuşum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay keşke bende benimkini dövsem sjdkd Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben girersem rüyadan çıkar kabus olur bdbdbd 😂 şaka bir yana bilmiyorum öyle pek denk gelmiyor seni rüyamda gördüm diyen 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ki kimse bana seni rüyamda gördüm demiyor 😂 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benim rüyalarıma düşmanlarım giriyor ve çok komik bir halde oluyolar 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ruyamda seni gördm iyi bir taktik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahxjs taktik değildir ya eskimedi mi o artık Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Rüyamda seni gördüm 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum 😌 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Pardon kabus Yorumla Soran +1 yıl Bugün akşam göreceğin kabus 😇 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. haftada bi girerim alışkanlık 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bana gelmedin Yorumla u tenedos +1 yıl danışmadan randevu aldınızmı Yorumla Soran +1 yıl Yioo Yorumla u tenedos +1 yıl ama böyle rastgele olmuyo sıra var lütfen sıra alınız mhrsden Yorumla Soran +1 yıl Ya bizede mi randevuyla kardeşim Yorumla u tenedos +1 yıl taam taam aramızda öne aldım sizi efenim Yorumla
intikam_arzusu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Rüyalarına değil hayatlarına giriyorum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Girmiyorumdur herhalde. 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Girmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Rüyamda seni görmüştüm sjsjs
Ya ben de cevremin rüyasına çok giriyorum ajsjshs hep bir mesaj bu yönde. Ne gezentiyim milletin rüyalarında. 😂
Absjskd günler yetmiyorsaa
Rüyamda seni gördüm diyen yok bana :))
Demek kimsenin rüyalarına girmiyorum bu aralar.
En son geçen kankamın rüyasında onu dövüyormuşum
Ay keşke bende benimkini dövsem sjdkd
Ben girersem rüyadan çıkar kabus olur bdbdbd 😂 şaka bir yana bilmiyorum öyle pek denk gelmiyor seni rüyamda gördüm diyen
Bilmiyorum ki kimse bana seni rüyamda gördüm demiyor 😂
Benim rüyalarıma düşmanlarım giriyor ve çok komik bir halde oluyolar
Ruyamda seni gördm iyi bir taktik
Ahxjs taktik değildir ya eskimedi mi o artık
Rüyamda seni gördüm
Biliyorum 😌
Pardon kabus
Bugün akşam göreceğin kabus 😇
haftada bi girerim alışkanlık
Bana gelmedin
danışmadan randevu aldınızmı
Yioo