Kişilik & Karakter Karakter zamanla mı olgunlaşır yoksa deneyimlerle mi? PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kısa zamanda çok deneyim kazanamaz insan bence. Zaman diyorum. Karakter zamanla mı olgunlaşır yoksa deneyimlerle mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lokiningecesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Ergenlikten sonra beynin geliştiğini sanmıyorum. Bu yüzden deneyim yaşamadan karakter şekillenmez bence. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Zamanın içinde neler yaşanıldığı belirler.. Boşa geçen zaman varsa ottan farkı olmaz insanın.. 0 0 Yorumla
Sametpex Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Zaten zamanla yaşadıklarını tecrübe ederek karakter olgunlaşır şıklar zaman+tecrübe= olgunluk (level atlamak) 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Doğuştan gelen belli karakteristik özellikler zamanla elbette olgunlaşır. Ama yaşantılar bu süreci daha da hızlandırır. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Karakter bellidir zamanla biraz şekil alır sadece ama çok değişmez 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zamanla diyorum. Zaten zaman insana deneyim de kazandırır. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. deneyim olmazsa zamanla bile oluşmaz 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Deneyim de zamana muhtaç değil midir 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Deneyimlerle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ergenlikten sonra beynin geliştiğini sanmıyorum. Bu yüzden deneyim yaşamadan karakter şekillenmez bence.
Zamanın içinde neler yaşanıldığı belirler.. Boşa geçen zaman varsa ottan farkı olmaz insanın..
Zaten zamanla yaşadıklarını tecrübe ederek karakter olgunlaşır şıklar zaman+tecrübe= olgunluk (level atlamak)
Doğuştan gelen belli karakteristik özellikler zamanla elbette olgunlaşır.
Ama yaşantılar bu süreci daha da hızlandırır.
Karakter bellidir zamanla biraz şekil alır sadece ama çok değişmez
Zamanla diyorum. Zaten zaman insana deneyim de kazandırır.
deneyim olmazsa zamanla bile oluşmaz
Deneyim de zamana muhtaç değil midir
Deneyim de zamanın bir parçasıdır
Deneyim de zaman istiyor
deneyimle
Deneyimlerle
Zaman ile.
Deneyimlerle