İnternetten öyle eğlenmek için fal yollarım öyle inancım yoktur ama pozitif şeyler duymak hoşuma gider. Neyse böyle bir site var gerçek falcılar var biraz para verip fal baktırıyorsun. Orada bana ara sıra yazan dengesiz bir çocukla ilgili fal baktıriyorum. Mesela aylardan ekim ne zaman yazacak diyorum mesela aralık 15 mı onu adam görüp her seferinde söylüyor ve çıkıyor. Henuz bu çocukla görüşemedik benim skntilarimdan dolayı neyse. İşte adam senin enerjin çok saf ve temiz sen temiz kalplisin senin enerjine aşığım falan diyor. Hadi tamam sonra işte telimi vereyim size özelden de yardım ediyim. Yok dedim. İşte ben boşluğa aşığım vs böyle konuşmaya başladı ve rahatsız olduğumu söyledim özür diledi. Adama soruyorum hani nasıl bilebiliyorsunuz vs işte benim Allahın takdiri hislerim kuvvetli sadece size yaklaşan ve uzaklaşan enerjiyi görebiliyorum sonuçta ben Allah değilim gerisi kader size kalmış diyor. Tamam ama korktum açıkçasi. Sizin hiç başınıza geldi mi? Korkutmayın lütfen online cunku sesimi duymuyor veya görmüyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dolandırılmış, istismar edilmişsin. Uzak dur bu hoca, falcı.. vs takımından , çünkü kolay etki altına giriyorsun. Ve onlar bunu kolayca farkeder, üzerine gelirler.
Evet evet haklısın, dedim zaten beni aptal mı görüyorsunuz diye. Görmeden kim kime aşık olmuş ya? İşte hiç ilişkim olmadı konuştuğum çocukta çapkın biri bunu söylüyordum işte siz çok temizsiniz vs saçma sapan konulara girdi
Benzer hataları tekrar etmezsen böyle sorunlar yaşamazsın.
O da sana yürümüş kısmet ayağına geldi Hanımmmmm
Ya yürüyor vs o bir şey değil de falcı ya korktum enerji falan görüyorlar ya
Yok ya onlarda öyle diyerek yürüyor korkma bir şey olmaz
Ya bir çocuk var dengesiz mesela iki ayda bir yazar bazen üç haftada bir, bir buçuk ayda bir adamın ayin kacinda ne zaman yazdığını her zaman nasıl bilebilir inan anlamiyorum
Belki de arkadaşıdır o söylüyordur tarihlerini olamaz mı benim arkadaşım sana yazsa bende alsam görüntülerini hatta sana ne yazdıklarını da söylerim 😁
Vardır bir ellerinde belge veri done ya da Instagram hesabını kopyalamıştır
Yok canım alakasız kaç yaşında adam benim dediğim bambaşka biri, instagramdan yazmiyor ve inan ki çocuk çok alakasız zamanlardan yazıyor tarihine kadar nasıl bilebilir başka yaklaşık şu kadar zaman dese dicem ki evet salladı tuttu resmen günü veriyor ya
Vardır bir yolu mutlaka öyle olsa zengin olur burada Türkiye de yaşamaz inanma bence aynı şeyleri burada da yapsın hadi olmadı telini hacklemiştir ordan görüyordur yani o kadar olsa burada durup sana yazanların tarihi ile niye uğraşsın biraz mantıklı ol
Yani haklısın elbette bilmiyorum öyle soruda da dediğim
Gibi kendimi iyi hissedeyim diye fal yollarım öyle inancım yoktu. Yok yazmadan önce söylüyor tarihleri zaten görebilmesi mümkün değil. Bilmiyorum ilk defa başıma geldi bu kadar net bilen korktum. Şu an bu soruyu başkası sorsa seninle aynı şeyleri derdim. Ama o işte tam bilmesi belki senin başına gelse sende benim gibi hissederdin
Yani niye senin tarihlerini biliyor başka arkadaşına denettirsene belli olur 😁
Yani kolay hemen çözülür vakit isterse zaten anla yok direk rastgele bir arkadaşın ona yazan birisini bilsin bende tamam derim ama yakın kankin olmasın sende bu konuşmayı telde yapma 😁 bilsin bakalım sesli konuşmayın senin tel yanında iken sessiz kalın bilsin bakalım
O kadar herşeyi bilse her hafta sayısal Loto’yu tutturur senle niye uğraşsın mankenler ile birlikte olur
Ya bak mesela çocuğu engelledim ağustosta, whatsaptan sildim instagramda engelli dedi ki Ekim 17-18 gibi yazacak o tarihte yazdı. Bundan daha öncesi haziranda kavga etmiştik dedi ki Ağustos başında yazacak yazdı görüldü attım ondan sonra dedi ki 20/25 gün daha bekleyeceksiniz o zamana kadar yazmayacak. 25 ağustosta yazdı ve bunun gibi şeyler. Denettiricem. Adama diyorum nasıl gördünüz diye ben enerji okuyorum diyor. Enerji senden uzaklaştiginda veya yakınlaştığı zamanları görebiliyorum
İşte ben de onu diyorum gerçekçi değil senin dediğin gibi diyince de ben Allah değilim her şeyi ben bilemem ama enerjileri okurum birbirine yaklaşıp uzaklaşmalarını görürüm diyor ondan sonrası kişinin kendine kalmış insan kaderini kendi çizer diyor enerji görmek mümkün mu
Hımm yazma tarihlerini biliyor harikaymış dediğim gibi vardır bir yolu öyle olsa enerji okusa sende işte bana sayısal numarası ver de işte sayısal oynayalım seninle o zaman belli eder o kadar tarih biliyorsa
Evet denemek lazım başkasında haklısın
Sen numaraları verince bana atarsın deneyelim belki tutar 😉😉😉
Bak harika demiyorum. Nasil oluyor onu anlamadım. Bir mantığı olması lazım.
Vardır bir mantıgı mutlaka sen onu dene sonra da sayısal numarası iste olur mu deneyelim
Senin cidden başına gelse her şeyi bilse ne düşünürsün
Dalga mı geçiyorsun benle der kesin
Bilemez ki öyle olsa Allah olurdu sağlıklı düşün
Yok neden dalga diyecek ki deneyeceğim de inanmadığından o kadar okuyorsan enerjiyi sayısalı da söyle de göreyim de gerçekten var mı yeteneğin dersin ne dalgası
Evet yok mesela şu tarihte bu kişiler şunlar olacak diyip tarih bilse
Herşeyi nasıl bilecek yapma bu işte bir dümen var
Tamam öyle yapıcam ben de inanmam normalde eğlenmek için yapmıştım ama burada bazı konular
Okudum falla ilgili ve çok korktum
Sen rahatlattın beni gerçekten çok mantıklı konuşarak keşke anlasam o durumu
Korkma çok çabuk etki altına giriyorsun dolandırıcı bunlar var bir dümenleri bunlar her yolu denerler korkulacak bir durum yok
İşte o durumu bir başkasına deneyerek anlarsın ama arkadaşının kim olduğunu söyleme ya da yanlış yönlendir ismi Ayşe ise Fatma de bakalım senin rehberin de vardır teli hacklendi ise o yüzden farklı isim ver
tamam öyle yapıyım çok sagol rahatlattın beni
Rica ederim ne demek
Sonuçları haber edersen sevinirim