Bir arkadaşa ihtiyacım var Uzun zamandır yalnızım adeta bir karanlıgın içindeydım her ne varsa dertlerimi sıkntılarımı hep tek başıma atlattım içime kapanık özgüvensiz birine dönüştüm, ama artık yeter dedim kendime gerçekten ciddi ciddi hayatımda candan bir arkadaşım olsun istiyorum.. herşeyımı paylaşabilecegım bir dost.. Sanırım bu kötü birşey degil... ama sizce bu mümkün mü?
Cevabın nedir?
Siz doğru olanı istiyorsunuz.
Herkesin olduğu gibi sizinde eşinizden akrabalarınızdan oluşan bir çevreniz vardır. Bu çevreyi çok iyi tanıdığınızdan ve onlarında sizi tanımasından dolayı bir noktada sorunlar ve çözümler hep aynı oluyor. Bunda dolayıda yeni birilerini tanıyarak farklı konularda konuşarak fikir alışverişinde bulunmak oldukça cazip geliyor.
Bende yukarıda anlattığım durumdayım, bazı sorunlar ve cevaplar kronikleşti artık ve mutsuzluğu böyle sitelere girerek farklı muhabbetlerde konularda yorumlar yaparak kafa dağıtmaya çalışıyorum. Eğer sizde isterseniz seve seve sizinlede konuşmak arkadaş olmak isterim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
çok doğru diyorsun kardeşim gercekten de katılıyorum sana insan içini anlatacak bir dost edinmeli saf temiz içinde hiç kötülük bulmayan hiç bir menfat peşinde olmayan bir dost kardeşim .
ama gel gör ki bu zaman ki dostluklar menfat üzerine kurulmuş hayat böyle işte kardeşimm.
ama dediğin elbet bulunur kardeşim bir cana yakın bir dostun olunur inşallah RoJbaş :) kardeşim02 Yorumla
Soran+1 yılspas dikim... ROJBAŞ
Mümkün tabiki ama bende senin gibi düşünüyorum bazen sonra diyorum körü Günlerimi tek başıma atlattım iyi Günümde kimse lazım değil sadece sıradan kişiler var etrafımda onlarlada dalgamı geçiyorum zaten öyle bişey ki kimseye sırımı paylaşamayacak kadar güvensiz oldum ayrıca Özgüvenim tam tersi daha yüksek ama tüm bunları yaşarken gerçek bir dostun yanında olması harika olurdu :)
02 Yorumla- +1 yıl
kaç aylık soru bu? nerden hortlamış ya
Bence dost kazık demek falan değildir dost sana kazık atmaz ki o seni kollar korur. Gerçek bir dosta sahip olmak bu dünyada başımıza gelen en güzel şey belkide. Gerçek bir dostu bulmak elbette zor ama umut denen şey var ya onu hiç yitirmeyin. Ona yazılar yazın başınızdan geçenleri içinizdekileri dostunuza anlatıyormuş gibi deftere dökün derim ben :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
84Cevap
Hayatın bazı evreleri böyle olabiliyor.. Özellikle geçiş zamanları.. Örneğin liseden sonra ünv. gidersin yapayalnız kalırsın, sonra çevren dostların oldu derken ünv. bitiverir ailenin yanına dönersin ya da atanır başka memlekete gidersin yine bir yalnızlık vs vs böyle gider.. Her zaman telefonla eski dostlarla da konuşulmuyor.. Zor ama olacaktır elbet.. zaman önemli..
06 Yorumla
Soran+1 yılEngel zaman mı yoksa güvensizlik mi.. zaman hiçbirşeye engel degil zamanla herşey degişir zaman iyileştirir diyoruz ama asıl bu degil zamanın içinde hiçbirşey yapmasak degişmez ve iyileştirmez. kalan tekşey güvensizlik. Bunu atlatmak için karşıdaki insan saglam olmalı ama nerdee..
- +1 yıl
Çıkacaktır elbet.. Beni can dostu gibi gören ama buna rağmen benim göremediğim bir sürü arkadaşım var etrafımda.. Benim ilkokuldan bir, liseden de iki tane toplam şu hayatta üç tane can dostum diyebileceğim insan var.. Her şeyimi bilirler çekinmeden anlatırım, anlatırlar.. Yüzyüze ya da telefonda saatlerce de konuşabiliriz.. Ama diğerleri öyle değil.. O insanlara sorsan ben onlar için öyleyim.. En azından böyle biri çıkacaktır karşına.. Ama pat diye de bekleme tabiki öncesinde bir normal arkadaşlık süreci vs..
Soran+1 yılçocukluk okul lise bunlar çoktan ve herşey geride kaldı.. ben istemezdim böyle olmasını ama degişen birşeyler oldu hayatımda tek başıma idare etmek zorundaydım
- +1 yıl
Tamam o zaman bak mesela ben yeni bir şehre taşındım yaklaşık 1 ay oluyor ve 3 haftadır aynı gün hep aynımüzik ekibinin olduğu mekana gidiyorum.. Adamlarla tanıştık sohbet muhabbet bak yeni bir çevrem olmaya başladı.. Garsonlar tanıdı, müzisyenler sahneden laf atıyor vs.. Mekanda gözler sana çevriliyor ve o anda yeni arkadaşlıklar da kurabiliyorsun.. Böyle yenilikler yapmalısın bence..
Soran+1 yılanladım:) tavsiyeniz için sagol;)
+1 yılHa deyince olmuyor, istesende olmuyor, en çok ihtiyacın olduğunda hiç olmuyor, Yalnızlığın dibine vura vura kanıyoruz.. Bencil insan yargısız infaz ve gidişler.. kim kimin derdine ortak olur ki? Herkes benderken..
Yok olup gidiyorlar en iyi ilaç yine sensin kendine..04 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel anlatmişsin bir kitap yazmayı denesen sende yazar yetenegi var duyguları bu kadar derin ifade edebilmek bu bir yetenek!.. sagol evet bazen ne yapsam olmuyor ya insan yalnış ya zaman...
- +1 yıl
Teşekür ederim..
Şiir yazıyorum (; profilimde var birkaç bişey okumak istersen.
bir nebze olsun yalnızlık kuramından kurtulmak için burada delilik yapıyorum, gülmek eğlenmek yorumlarda gırgır felan biraz güldürüyor, gülmeyi güldürmeyi çok seven birine yetmesede idare ediyorum.. (;
Soran+1 yılbende teşekkür ederim mutlaka okurum:)
- +1 yıl
Rica ederim eyvallah (:
Candan bir dost... imkansız sanki. Günümüzde herkes diğerinden ne alabilirim anlayışı içinde yaşıyor. İlk zamanlar çok İyi sandığımız insanlar birdenbire değişebiliyorlar. Çok güzel saklıyoruz kendimizi. Yanlız yaşamaya alışmak lazım sanırım..
04 Yorumla
Soran+1 yılben alıştım ve bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum
Soran+1 yılkalabalık sevmem
Çevremde bir çok kişi olmasına rağmen sorunlarımı kendim çözer derdimi kendi içimde yaşar hallederim. Candan bir dostun olmaya olur ama bu devirde kardeşine bile güvenmemen gerekli. Seni kimse senden iyi anlamaz, senden iyi dinlemez
017 Yorumla
Soran+1 yılorası dogru evet tek engel GÜVEN kolay güvenemiyorum
Soran+1 yılişte kötü günün dostu olmalı:-)
Soran+1 yılherşey sadece bir renkten ibaret degil insallah bakalım:)
Soran+1 yılherzamn diye bişey yok sonsuzluk yok çünkü ama ''şuan ve şimdi'' var
- +1 yıl
Sonsuzluk var aslında. Bakış açına bağlı :) Dibi veya sonu yoksa, bitmiyorsa bu benim için sonsuzdur. Zaman da sonsuz. Çünkü biz ölsek de ölmesek de zaman bir şekilde devam eder biz varolmadan önce buralara kadar geldiği gibi. Sadece "şuan ve şimdi" diye düşünürsen geleceğini çöpe atarsın. Yarınını da hesaba katman gerekli :)
Soran+1 yılyarın olmaya da bilir yarına bu kadar güvenme derim:) insan sonsuza dek yaşamaz demek istedigim ve insanın öldügü gün zaman ilerlese de o insan için pek te önemli olmaz ölmüştür bir kere.. bu yüzden şuanın keyfine bak yarın bize ne getirecek belli olmaz hayat bu gerçekçi ol!
Soran+1 yılyarın olmayacak demiyorum olmayabilir diyorum..:)
Soran+1 yıl''yarın olur gibi'' yaşiyorum zaten UMUT daima vardır benim için ama ''acı gerçekleri'' de aklının bir köşesinde tutarım tutmaliyim çünkü gerçek. Gerçekler herşeyden üstün benim için
Soran+1 yılo zamn biz senle çok farklıyız ve bu güzel bişey herkes farklı:) hayal etmekte güzel!:)
Soran+1 yılaynen öyle
neden mümkün olmasın ama sunu asla unutma kimseye guvenme bu hayatta dostn olsun olabilir bu normal bişe ama ona bile asla güvenme yoksa senin icin kötü olur inş aradıgın kişiyi yakın zamanda bulur ve bu yalnızlıkdan kurtulursun fazlada sıkma canını kendini kasma akışına bırak herşeyn hayırlısı olsun inşş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet mümkün seninle aynı durumda olan çok kişi var ben de dahil tek sorun insanların kendinden ödün verememesi ve çekingenlik. Güzin abla arama kendine aklındakileri zaman içinde sana unutturacak birini ara. Ben dinleyebilirim derdini, herkes dinleyebilir ama bazıları unutturabilir. Anlat bana sana ispatlayayım..
03 Yorumla
Soran+1 yıliçimden dert anlatmak derde dalmak gelmiyor inan sadece gerçek hayatımda gerçek bir dostum olsun istiyorum...
Soran+1 yılama yinede teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBen de yıllarca kız sırdaşı olanları kıskandım benim de hiç olmadı biliyor musun? Lütfen yanlış anlama ama ben ciddiyim gel dost olalım?
+1 yılO oranda tek değilsin, benimde bir dosta ihtiyacım var. Öyle böyle dost değil, karnımı ağırıtan sorunları anlatabileceğim bir çözüm arayıp/bulacak bir dosta ihtiyacım var.
Tabiki kendiside bana dertlerlerini anlatabilir, ikimiz çözümler arayabiliriz. Ve daha neler neler.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Köpek al bir tane ya da sahiplen en iyisi can dostu demek hakaret onlara çünkü ondan da öte bir şey ben olsam böyle yapardım.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim şu an psikolojim o yönünde degil..
+1 yılMümkün ben gibi huysuz 3 tane kardeş gibi sevdiği insan bulduysa bulunur ama tabi çevre şart
13 Yorumla
Soran+1 yılcevre yok ben yalnızım:))
- +1 yıl
Kurslara yazıl spora git ne bileyim bir şekilde sosyalleşmeye başla sen arkadaş bulunur :)
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiye için;)
+1 yılEvet mümkün, ben açıkçası rahatladım.
Baştan daha çok sıkılıyor ve ne yapacağımı bilmiyordum, şu anda öyle fakat insan anlatınca rahatlıyor.14 Yorumla
Soran+1 yıltabiki rahatliyor her ne olursa olsun güvenebilecegin bir dost omalı hep yalnız olamaz insan ben yeterince yalnızdım insan degişiyor degişmemesi için dsotu olmalı birine güvenmeli
- +1 yıl
Evet öyle ve herşeyini anlatınca büyük bir Yük Kalkıyor üstünden. Misal sonra yine yalnız kalıyorsun ama biliyorsun araya bileceğin biri olduğunu. Ben zor güvenenlerdenim ama far ettim ki ara sıra sağlam karakterli kişiler de çıkıyor. Şimdi çoğu şeyimi anşata biliyorum, bazen tabi cıvıyıtıruz o da tedavi amaçlı. Çünkü insan ciddiyetten bıkıp usanıyor rahatlamaya ihtiyaç duyur
Soran+1 yılbüyük bir yük kalkiyor ama bir yük ekleniyor eger arada bir güven sorunu varsa.. ben senin kadar şanslı degilim sanırım saglam karakterli çıkmadı daha ilk fırsatta sattılar beni:) inan ariyorlardı beni ben çok uzakta oldugumu söyleyerek dönünce haber veririm demiştim bir gün yüz yüze karşılaştım bu sefer çok işim var diyerek uzaklaştım böylece artık rahatsız etmiyorlar:) güven çok zor bişey benim için bu bir gerçek!
- +1 yıl
Yani her kişide olan bişey, ve bende çıkartıldım ve mesafe köymayı öğrendim, yani esnemeyi. Görüştüğüm arkadaş netten ve böylesi daha kolay, çünkü mesafe belirli.
Ben çok satıldım okadar çok yüzlerine küfür ettim, ama şimdi en azından rahatım kimin nakadar adam olduğunu biliyorum. Bence ilk baştan netten dene ve öyle Konuş birileriyle
Ve kişiyle mesafeyi belirlemeyi öğren. Yavaş yavaş olur Allah'ın izniyle. Istersen akşam deneriz hem biraz zaman öldürürsün hemde esnemeyi öğrenirsin
yanlızlık iyidir rahatlıkmı battı ya yok kaprisiydi yok derdi tasasıydı yok kıskançlığıydı bide aldatırlar üstüne ohhhhh oturur zırıl zırıl alarsın ne gerevi var takıl kendi kafana göre
04 Yorumla
Soran+1 yılyeterince takıldım inan artık hoşuma gitmiyor tek olmak
Soran+1 yılbu halımden kurtulmaya çalişiyorum
Umarım olur bende o konuda şansızlardanım kiminle dost sırdaş arkadaş olmaya kalksam iyi niyetim hep kötü algılandı ve süistimal edildi allah yardımcın olsunn umarım karşına çıkar istediğin gibi bir dost..
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle insanlar iyiyi kötüye cevirmeyı nerden ögreniyolar bunu bende anlamiş degilim tşk!;)
Soran+1 yıltabiki öyle dost ayrı:)
Güya vardı benim ama çok büyük bir yanlış yaptı bana ve kaaybetti beni.. Artık can dostum kitaplarım benim :)
Kitaptan ala dost bulunmaz bence..01 Yorumla
Soran+1 yılkitap kitap ne kadar bende cok okuyorum ama bu cok başkaaa :)
Bunu gizli şekilde paylaşmasan bence birdolu arkadaşın olabilir di?
02 Yorumla
Soran+1 yılörnegin sen demi decanter?:)
birileriyle (burdan ya da çevrenden) iletişim kurabileceğini düşündüğün sana olumlu görünen birileriyle konuşmaya başlayarak bu durumu rahatlıkla aşabileceğine inanıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Eğer biriyle konuşmak istersen... şimdi herkes asılıyo zannedecek ama konuşabiliriz...
00 Yorumla
+1 yılbunu gülerek mi istiyorsun :>) o zaman olmuşken , arkadaşım sevimli de olsun diyosundur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılgüleryüzlü insanları severim ama illa böyle olmalı dye bişey yok kendi tarzi olsun kendini bilsin yeter:)
- +1 yıl
hımmm pekisi bol şans o zaman :>) iyi günler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok farklı değiliz, bende senin gibiyim ve bu canımı çok sıkıyor. Sanalda konuşmanın faydasını göreceğini düşünürsersen dertlerini paylaşabilirsin benimle. Hem kafalarımız dağılmış olur.
00 YorumlaBöyle birisi varsa 7/24 ona bakmaya razıyım. Kime kucak açtıysam hemen biraktı gitti.
O kadar yalnızım ki derdimi duvarlara anlatır oldum.
Keşke öyle birisi olsa.
sen olur musun?00 YorumlaSana hayatına güneş gibi doğacak biri lazım. Beraber gülüp , beraber ağlayacağın. İyi bir omuz lazım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılehh işte aynen:)
aynen bende istirem yahu ne hikmetse kendımden cok karsımdakı kısıyı düşünüyorum hep anasını satım
00 YorumlaPsikolojik danışman'a başvursan? bu arkadaşlıkla değil uzman yardımıyla olacak bir şey ;) İletişime geçin benimle..
03 Yorumla
Soran+1 yılarayan olursa mutlaka size haber veririm!:)
Soran+1 yılhımm güzel biraz daha düşün..:)
Benle ciddi olarak doğru dürüst insan gibi sohbet edebilirsin istersen.
00 Yorumla
+1 yılDost kazık demektir. Gözünü seveyim, yapma etme. Böyle daha iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılöylemi diyosun boşveriyim yani
- +1 yıl
Boşver tabii, kuru gürültü onlar. Bak lafta arkadaslarım güya, hiç birini sevmiyorum ve güveniyorum. Fotoğraftaki bile beni yerin dibine sokuyor herkesin içinde.
- +1 yıl
Güvenmiyorum*
+1 yılAradığın özellikte biri ancak kız olmalı. Erkek olursa işler sarma sarar (sarpa değil) :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D bak bu kesinlikle öyle...
Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Mümkün neden olmasın. Benzer dertleri yaşamış insan seni anlar seni hisseder
08 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir insanı bulmak zor
Soran+1 yılbeni buluyorlar evet ve çogundan zarar gördüm kendimden uzaklaştırdım benden nefret ettiler.. güvenebilecek birini bulmak zor
Soran+1 yılyokkk! gayet iyiyim doğalım oldugum gibiyim
Soran+1 yıldogrudur katiliyorum herkes kendini normal sanar ama hiçkimse normal degildir sen de farket :)
Ben Herseyimi Yalnız Yasamak İstiyorum,
Yanimda kimseyi istemiyorum,
Artik insanogluna Hic Guvenim kalmadi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekden olmasın mümkünse kızdan bul sonra aşık oluyoz senin dertlerinden faydalanmış gibi oluyo hiç güzel olmuyo anlıyacağın
00 Yorumla
+1 yılMümkündür önemli olan riyasız çıkarsız dost edinebilmek iyi insanlar karşına çıkarsın Rabbim
10 Yorumlamümkün ne var ki bunda.
önemli olan doğru insanı bulabilmek veya karsına cıkmasını ummak.00 YorumlaNiye mumkun olmasin. Yeri gelir arkadas kardesten yakin olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu kesin
Allaha şükürler olsun dostlarim var. Herkesin ihtiyaci var normal, dertlesmek vs iyi geliyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane olsun yeter!.:)
+1 yılBende istiyorum ya.. Tatile çıkmak gülüp eğlenmek falan.. Gezmek pes oynamak.. Burdan bulayım dedim o da olmadı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılsen eglence ariyosun:)
- +1 yıl
Aynen öyle :) yaş da 23 oldu bundan sonra bulamam galiba
Soran+1 yıleglence başka birşey aradıgın candan bir dost degil
- +1 yıl
Bunları yaparsam candan olur zaten merak etme :)
Soran+1 yılok...
+1 yılMümkün değil. Daha doğrusu ben bulamadım öyle birini henüz, sen bulursun umarım.
00 YorumlaÖyle bir hata yapma derim. Bir süre sonra dost dediğin kişi bile arkandar vuruyor
00 Yorumla
+1 yılBeni arıyosun sen :DD dost iyidir kardes zama bulursun
00 Yorumla
+1 yılvalla benim de bir dosta ihtiyacım var, seni çok iyi anlıyorum.
00 YorumlaSende benim dertlerimi dinlersen ben sana arkadaşlık edeyim
00 Yorumla
+1 yılbana da dost babında kız arkadaş gerekli olabilir. yeri geliyor bazı ortamlarda bayan olmadan giremiyoruz ama güvenebileceğimiz kimse de yok malisif.
00 YorumlaO bahsettiğin gibi biri varmı? Banada lazım pazarda satılsa alacağımda yok
00 Yorumla
+1 yılTabiki kötü birşey değil her insanın yakın bir arkadaşa dosta ihtiyacı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinşallah senin gibi bir dostum sırdaşım olabilir... herşeyimi konuşup paylaşabileceğim ve dertleşebileceğim..
00 YorumlaBuradan yapma benden sana tavsiye.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılHayirlisi olsun
Cikar elbet karsina bir gun02 Yorumla
Soran+1 yılumarım.. teşekkür ederim
- +1 yıl
Benim kötü gün dostum dicegim dostlarim var sağolsunlar
Darisida sana insallah💐👍
Candan dost olmaz. Çünkü can erkek ismi.
00 YorumlaBana seslendin galiba. Mesajini bekliyorum ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılher sözünden cesaret fışkırıyor
Soran+1 yılcesurum evet ama bunu sana ispat edemem;)
Soran+1 yılgereksiz yerde göstermenin bir anlamı yok
Bende aynı durumdayım :/ buluruz elbet :(
01 Yorumla
Soran+1 yılhani nerdee:)
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAz veren candan, çok veren maldan...
00 Yorumla
+1 yılSen istersen neden mümkün olmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılgüven konusu
- +1 yıl
Evet güven konusuna bir o kadar da senin gibi bende önem veriyorum.
Bende istiom da olmuo :/ :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbende istedim denedim ama olmadı olamadı:-)
Soran+1 yılamann:)
+1 yılYemın ederım beni anlattın ya :/
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman h. g yalnızlar külübüne! eminim beni çok iyi anliyorsundur!
- +1 yıl
anlıyorum hemde cok ıy ı anlıyorum :/
+1 yılonun gibi bir arkadaşa benimde ihtiyacım var...
00 YorumlaBende istiyom. Ama imkansiz
04 Yorumla
Soran+1 yılnerdeyse
Soran+1 yılevet ama belkide bulunur
+1 yılalayının ammına goyum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılSitede iyi kızlar var. Tanışsana onlarla.
00 Yorumla
+1 yılHickimseye ihtiyacim yok kendi kendime yetiyorum.
00 YorumlaSanal dan olmasın da...
00 YorumlaMümkündür tabi karsindakini iyi tanimak gerek
00 Yorumla
+1 yılhayat arkadaşım olsun yeter
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. bana da lazim ondan (:
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem