Ölüm korkum bittiğinde pes ederim. Ölümün ötesine dair korku duyduğum kadar merak da duyuyorum. Neler olacak bir an önce görmek istiyorum. Bu hayat bana eğlenceli gelmedi, sıradaki lütfen.

Ölüm korkum bittiğinde pes ederim. Ölümün ötesine dair korku duyduğum kadar merak da duyuyorum. Neler olacak bir an önce görmek istiyorum. Bu hayat bana eğlenceli gelmedi, sıradaki lütfen.

Bu hayatta insanları pes ettirecek türlü iğrenç konu var. Yapayalnız ve çaresiz hissedersem pes ederim. bazılarının dayanabilme gücü olmuyor. insan sağlığı için yalnız kalmamalı.
varolmuş hissetmek için yaptığım şeyler var tüm bunlar elimden kayıp gittiğinde artık sonu gelmiştir benim için
İnsanlar neden pes eder? mücadele etmek istemediklerinden değil. mücadele ettiklerinde hiçbir şeyin değişmeyeceğini anladıklarında pes ederler.
Cevap
4Cevap
Ben pes etmem.. pes etmem için ölmüş olmam lazım
Pes etmem, hiç bana göre değil. Ölüm kapımı çalana kadarda bu böyle gider.
pes edebilecek misin ışığı kapattin ve bitti olacak mı hayır.. sana rağmen yaşadıklarına rağmen yürüyor düzen loki
Bu gerçeklik beni çok üzüyor
Kolay kolay pes etmem sanırım. Gerçi aklıma bir şey geliyor da, zamanı gelince düşünürüz 😅
Hiçbir umudum kalmaz ise
Bilmem yasamadan zor
hayatta sevdiğim şeyler olmazsa
öldüğüm gün
Hevesim bittiginde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?