Alın bir çay çıkın balkona yakın biraz sigara mutlu olun ohh miss
Yine olmadı de mi olmaz olmaz zorlamayın:)))

Yine olmadı de mi olmaz olmaz zorlamayın:)))
Aşırı yalnızım.. hatta kendimi bildim bileli diyebilirim.. kendime yakın hissettiğim kimse yok.. ya da sevdiğim beni seven kimse yok gerçek hayatta. ama dert etmiyorum çünkü alışıyor insan yalnızlığa her zaman.. ama alışıyorum diye sevdiğim anlamına da gelmez. çünkü maalesef yalnızlık insanı mutsuz eder ve üzer her zaman.. bu yüzden de sadece sabrediyorum şimdilik...
Yalnızlığı hayatımda sevgilinin olmaması olarak tanımlamıyorum.. Çünkü öyle düşünürsem bu bir ihtiyaç, zorunluluk olurdu.. E öyle de olunca zoraki aşklar gibi; ilk gün aşkım, ikinci gün erkeğim/kadınım, üçüncü gün Allah uzun ömür versin olur..
Doğal seyirde giderken aslında benim eksik yanım buymuş demedikçe yalnız kalmak hep daha faydalıdır..
Çayım da demlenmek üzere zaten.. Sigara, çay, hafif tonda ağır bir Müslüm Gürses... İşte sana aşk.. 🫠
Yalnızlık güzel şeydir zaten tadına alışırsan bırakmak istemezsin... Çay gibi yari olanın sigarayla flörtü aldatmak sayılmaz derler bizim burada dememişlerse de ben dedim artık :))
Dostun aşkına yan gözle bakılmaz zaten.. :))
Hergün balkonda çay sigara keyfimi mutlaka yaparım özellikle geceleri güzel olur gökyüzünü izlerken.
Bu aralar çok yalnızım ama bu tercih edilmiş bir yalnızlık.
Yalnızlık iyidir kendini dinlersin ruhunu dinlersin curcuna yok boş bilgiler yok. Arada yapmak lazım.
Vallahi hiç yalnız kalamıyorum (istememe rağmen)
Arkadaş çevrem işlerim yoğunluğum hiç bitmiyor.. sürekli bir buluşma program yapma halindeyiz.. bir dua etmiştim dua kapısı açıkmış nasıl kabul olmuşsa.. hiç boş vaktim yok o derece
Cevap
9Cevap
Çayımı sigaramı alıp balkona çıkacak kadar...😄
Kaderdaşım benim hoş geldin :)))
Gönder bi çay bro.😄
☕ balkona servisimiz bile var ayıpsın :))
Oo vip servis severiss.😄
Bakıyorum şöyle bi, sigara var çay bile yok.
Etrafım çok kalabalık olsa da yalnızlığım hissedilir derecede..
Tam istediğim sınırda yalnızlığım. Biraz fazlası ya da azı sorun yaratabilir. Şu anlık keyifli.

Tam da bu kadar
Tam olarak ne demek istiyor ölesiye yalnızım mı?
Evet.
"Ölesiye yanlız " cümlesinin Karadeniz şivesiyle yazılımı ve söylemi
Güzelmiş Karadeniz şivesini severim genel olarak.
Öyledir. Sempatik gelir gerçek Karadeniz şivesi.
"Gerçek" ten kastım dizilerden şiveyi öğrenip saçma kelimeler ile itici olarak görülen kelimeler ve eklerdir.
Gerçeği sempatik zaten bir de Kırım Türklerinin şivesi tabi unutmadan ege de çok tatlı.
Her şive güzeldir bana göre. Samimiyeti yansıtır.
Hepsi de değil aslında abartılı kabalıkta olanlar itici geliyor bana konuşma yetisini kaybetmiş gibi 10 kelimeden 9 onu zor anlıyorsam itici geliyor.
Anlamayı, insanların dilini çözmeye çalışmayı severim. Karşımdaki insanla anlaşmak başlı başına bir hobimdir. Sadece birazcık çaba gerekir. Karşıdakini de mutlu eder ayrıca :)
Çözmek istemezsin bazen bilinçli olarak diline saygısızlık yapanların dilini neyse hassas bir konu bu çok da derine girmemek gerekir..
Benim kastım diller değil zaten şive. :) Saygısızlığı gördüğüm yerden bıçak olurum..
Olması gerektiği kadar. Ne kadar halden anlayan bir soru
En güzeli olması gerektiği kadar olmalı her şey...
Azaltmaya çalışmak gerekir o durumda da
Hiç bir yalnızlık ebedi değildir unutmamak lazım...
Yalnızlık Allah'a mahsus ben yalnızlığı sevmem, paylaşmayı severim. Bu yüzden hem soyut hem somut anlamda yalnız kalmam hiç.
Bunu yapınca oldu : ))
sigara da içmiyorum ama bu soğuk havada balkona çıkılır mı 😀
Çıkıp, kıçları donsun ki bir daha yalnızlıktan şikayet etmesinler dedim. :))
😂 😂 😂
Dağ başı yalnızlığı kadar.. Da mümkün olsa dağa çıkıp geri gelmem ama dağda bile insanlar var
Bu duyguyu dorukta hissetsem dahi dik durmaya devam..
Yalnız ve huzurluyum 😌 ama tatile gidecek olursam kardeşim ile giderim misss gibi.
Keşke biraz yalnız bıraksalar
Since 1989..
Yalnızlığın içine doğdum diyorsun güzeldi.
Yalnızlık diye bir isim olmasaydı bana bakıp böyle bir isim türetilirdi. 😄
Sigara yakmaya bahanem olma 😀
Yakma kardeş aman, vebalini ödeyemem sonra ✋
Yaktım çok geç en azından orada yalnız kalmayacaksın beni çağıracaklar hakkını helal et diye etmiyorum demem merak etme :))
Allah razı olsun ya 😄
Yalnız değilim, kendim varım çok şükür
Ne mutlu sana o halde kendi kendine yetenler yelkenleri çabuk suya düşürmezlermiş. Rüzgarın daim olsun efem
Sevgiliden yüzüm gülüyor arkadas gidiyor
Arkadasdan yüzüm gülüyor sevgili gidiyor anlamadim yane
Bu aralar değilde artık son 1 yıldır yalnızım büyü yaptılar her halde bana
Yalnızlık da insana yoldaştır..
köpeğim var çok şükür
Olmak istediğim kadar
Kelimelerle ifade edemem
Dibine kadar.
Yarasın :))
Benim için yanıp tutuşan tek şey var: Sigara.
O da rüzgara aşık be bro :))
O zaman bize de bir Jack Daniels içmek düşer.
Yanında buzlu badem de benden olsun hadi ☺
Oh... Bu soğukta iyi ısıtır içimizi
Bissyry
Çok hep yanlızdım
Haddinden fazla
Yalnızım ama alışkınım
Yalnızım mutluyum
çok fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?