Bir türlü yolumu çizemedim napıcam?

25 olucam yakında. Saglık meslek okumustum istemeyerek. Orası bitti özellere basvurdum 18ken tecrube istedıklerı icin olmadı. Ama tanıdıgı olan arkadasım anında girdi. İki kere sınav kazandım biri cok uzak diye gitmedim öteki açıktan isletme tarzı bıseydı gereksız bölüm. Liseden beri kpssye giriyorm taban puanımız 90. Lisedeki arkadaslarıma bakıyorum 2 yıllık bölüm okuyup düz memur olan var 2 tane kalanlar evlenmıs filan. Benim ne işe girebildim ne bişey. Dilim çok iyiydi lisede hoca degerlendır demıstı. İlla 2 yıllık saglık okucan diye tepemde kaldıkları ıcın o işte yaş oldu. 7 sene gectıgı ıcın bilgilerim ve azmim de yok su saatten sonra ne okuycam da atanıcam. Torpil yoksa kpss hayal zaten. Onun harici yanlıs arkadaslıklar ve ortamlara da girdim bu sürecte. 19-22 arası eve girmek istemezdim sürekli bi gezme hali. O kadar düsüncesiz hareket etmisim ki simdi düzgün olsamda gecmis yüzünden herseyim kısıtlı. Sosyal medya dahi kullanmıyorum. Kaldım öyle bi basıma. Eskiden pesımden ayrılmayanlar simdi yüzüme bile bakmıyor.
Bir türlü yolumu çizemedim napıcam?