Hoşlandığım ve açılamadığım bi kız vardı eskiden bu kız bana bakmaz diyodum harbiden kız rüyamda bile bana bakmıyordu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet güveniyorum
Benim kurtuluşum kesinlikle sezgilerim ve yaşadığım olay sonra eskileri tam hatırladım yoksa benim kurtuluşum yoktu yüzsüzlerden
Allah bir daha yaşatmasın kalın mutlulukla 🌸
Amin
Açıkçası hislerime de güvenirim, kendime de güvenirim.
Bende öyle ama bu kız bana bakmaz diyorsam harbiden bakmaz zaten bana bakanıda ben beğenmem genelde öyle oluyor 😅
Bana kalırsa enerjiyle alakalı, yani bir olaya, veya bir insana “bu bana bakmaz”, “bunu başaramam” vsss gibi cümlelerle başlıyorsan zaten baştan 5-0 yenik başlıyosun. Karşıdaki insanda bu enerjiyi hisseder, kötü enerjisiyi bakacağı varsa bile bakmaz.
Bu söylediğin şey kardeşim çok ama çok doğru neresi doğru enerjiyle başladığında doğru gerisine doğru diyemem kızın durumu varsa ve dengi birini arıyorsa zar zor geçinen biriyle olmak istemez bu kız bana bakmaz demesindeki sebebimin bu olması ve maddi manevide değil tip olarakta mesela olabilir :)
Tip biraz göreceli, ama tecrübelerimden yola çıkarak söyleyecek olursam, erkeğin maddi durumunu genelde, varoş mahalle kızları önemsiyor. Hiçbir durumu iyi olan kızda görmedim ben durumu iyi olmayan bir erkekle olmak istemediğini, yeter ki erkekte potansiyel, ışık görsün. Embesil olmasın
Sende haklısın knka çeşit çeşit insan var buda çeşit çeşit düşünce sevmektir :)
Demektir.
Erkeklr de nedense hep ortamın en güzel ve popüler kızlarından hoşlanası geliyor sonra da kızlar dış görünüşe bakıyor diye ağlıyor asdgh
Konunun Google ile alakası yok ama sen alaka kurmuşsun enteresan.
Tam tahmin ettiğim gibi işte sana bakmayacağını bildiğin kızdan hoşlanmışsın. Kızlar mutlu olmak için neye baksın mesela 😄 erkeler dış görünüşle mutlu mu oluyor 😄 ya sen önce kendinle çelişmemeyi öğren sonra kzıları o anlamamış bu anlamamış gibi gereksiz muhabbetlere girersin
Kıt beyinli anandır bu bir
Seni tipe bakıyorsan karşındaki de bakar ağlamamayı öğren bu iki. Bir daha da cevap yazma varoş bu üç
Hislerim çok aşırı derece de kuvvetlidir
Benimde öyle şu an burun ameliyatlı ve yarın iş başı yapıyorum hoşlandığım bi kız var bakışıyorduk yarın gidip kitapsızın kızı senden hoşlanıyorum falan dicem yeto
De ya kurtul sevmiyorsa da sevmiyor içinde kalmasın
Haha ah kalp yalan söylemez demek kanka
Demek knka olduk he şimdide öyledir tabiki niyetin neyse kalbinde onu gösterir sana :)
Kanka lezbiyenim benden hayır gelmez
Olabilir sonuçta sende bir insansın sana yürümedim için fesat olmasın
Hayır.
32 yaşına kadar kendinden hiçbişey anlamadın mı abi
Ben hislerime güvenmem. Yanıltır, burcumdan kaynaklı olsa gerek mantık ağır basar.
Bende burçlara az çok inanan biriyim terazi kadını ile sohbet ediniz :)
Terazilerle evet iyi anlaşıyorum, doğru.
Bir bok hissedersem kesin çıkar