Bu sıralar yapmak istediğim tek şey aşkutellama yapışıp şu şekilde mayışmak. Ama eksik olan birden çok şey var hüğğ

Bu sıralar yapmak istediğim tek şey aşkutellama yapışıp şu şekilde mayışmak. Ama eksik olan birden çok şey var hüğğ

Evet, bazen hava durumunun kişinin ruh hali üzerinde büyük bir etkisi olabilir. Özellikle soğuk, karanlık ve kasvetli hava koşulları, insanların enerji seviyelerini düşürebilir ve genel motivasyonlarını azaltabilir. Bu durum, kış aylarında daha yaygın olan ve "kış depresyonu" veya "mevsimsel duygudurum bozukluğu" olarak adlandırılan bir durumla ilişkilendirilebilir.
Ancak, sürekli bir hevessizlik veya ilgisizlik hissi, daha ciddi bir durumun belirtisi olabilir ve profesyonel bir sağlık uzmanına danışmayı gerektirebilir.
Ben sonbahar ve kış ayını gerçekten sevmiyorum karlı havalar güzel olabiliyor ama kuru soğuk, yağmur hiç sevmedim hava bu keşke hemen martın ortası gelse
Ben seviyordum bu havaları ama tembel olduğum için seviyormuşum meğersem ahsjs şimdi bir şeyler yapmak istiyorum ama hava engelime takılıyorum. Hava karanlık oluyor modum düşüyor bi garip
İlkbahar çok güzel bir şey🥲
Yataktan çıkasım gelmiyor valla. Saat öğlen 3 ama havaya baksan akşam 9 gibi :D
Mod şu :D
Bi de sabah 7.30 da gör sen havayı zifiri karanlık püüü
Soğuk havaları kış mevsimini daha çok seviyorum Çünkü soğukta insanların daha az gergin olduğunu düşünüyorum Yağmurun bereketinin ya da karın vermiş olduğu o hissin insanlar üzerinde olumlu etkisi olduğunu düşündüğümden tükenmişlik sendromu gibi depresyon başlangıcı belirtileri oldukça az oluyor
Cevap
10Cevap
Normaldir bence.. benim de canım sıkılıyor soğuk havalarda.. yani havadandır diye düşünüyorum.. kış ayları böyle geçer genelde
Hevessiz olmam mevsimlerden değil.. Öyle bir boş vermişlik, hissizlik, dünya yansa umrumda olmazcılık...
Tükendik valla tükendik
Normal aşko 🥺 hiç yarın olsun istiyorum şu anda 😄
Normal kıştan ve soğuktan nefret ediyorum üşümektense ekstra nefret ediyorum
Ben kış kadınıyım, soğuk havalar beni daha çok canlandırıyor
Biraz normal evet ksskksks
Niye biraz yaa
Orasını uydurdum aşkım bilmiyorum jsjjssk
Şu aralar şu koala 🐨 gibiyim 😄
Bu havada ancak ateş yakılır.
Senin havan gitmis sadece.
Normal sanırım 🤔
Bence normal bazen benimde hevesim olmuyor