Kişilik & Karakter Dünyada birbirleri için yaratılmış insanlar var mıdır? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Var mı sence?Bu kitabı okuyun ne dediğimi anlayacaksınız 🤗 Dünyada birbirleri için yaratılmış insanlar var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır yok tabi ki de.. ruh eşi denen şeye inanmıyorum ben 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Diğer yarimizi bulmak için, ipucu mu veriyor kitap? En azından bir konum falan atabilse. Belki şu an antartikada, kutup ayilarinin yanında. 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Birbirinin ümüğünü sıksın diye çok insan yaratılmış 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Öyle olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok tabi ki de.. ruh eşi denen şeye inanmıyorum ben
Diğer yarimizi bulmak için, ipucu mu veriyor kitap? En azından bir konum falan atabilse. Belki şu an antartikada, kutup ayilarinin yanında.
Birbirinin ümüğünü sıksın diye çok insan yaratılmış
Öyle olduğunu düşünüyorum
Vardır ya. Olduğuna inanıyorum ben
Yoktur
nope
Vardır evet
Vardir