Kişilik & Karakter Çevrenizde "Boğsam da rahatlasam "dediğiniz kişiler var mı? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sakinim, sakinim, sakinimmmmmmm !!!Şiddet yanlısı bir insan değilim ama bazı insanlar bende cidden boğma isteği uyandırıyor 😬 Çevrenizde "Boğsam da rahatlasam "dediğiniz kişiler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Evet çok var hem de.. kötü olan kim varsa bunu derim her zaman 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Sinirlensem de böyle bir düşüncem yok. Tek isteğim rahat bırakılmak oluyor. 1 0 Yorumla
Aresxxxn Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl İlişkide her partnerimi boğmak istiyorum soluksuz ve nefessiz bilmem bu konuya öyle aklıma geldi 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Yok benim hiç olmadı ama beni boğmak isteyenler olmuştur 1 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. yoo kendi haline birakiyorum ne bogupcam elimi kirleticem 😂😂 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yok ya o derece nefretim yok kimseye 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Benim de tam nefret sayılmaz ama bazıları cidden sabrımı zorluyor Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yok öylelerini hep arkamızda bıraktık... 1 0 Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çok var ya ama görmezden gelmek en iyisi 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Uzaklaşırım benim tercihim değil 1 0 Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl @benhephaklıyımm 2 4 Yorumla benhephaklıyımm +1 yıl yaa ben ne yaptum hahahahahah Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl Bu M. li Boğmak İstiyorum Iste Yorumla benhephaklıyımm +1 yıl 🤬 Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl Bakın Sinirleniyor Hemen Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. var evet.. 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Kuzen ve arkadaşı 1 0 Yorumla
Sakinimsakinsakin Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yok uzak durunca herkesten gerek kalmıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet çok var hem de.. kötü olan kim varsa bunu derim her zaman
Sinirlensem de böyle bir düşüncem yok. Tek isteğim rahat bırakılmak oluyor.
İlişkide her partnerimi boğmak istiyorum soluksuz ve nefessiz bilmem bu konuya öyle aklıma geldi
Yok benim hiç olmadı ama beni boğmak isteyenler olmuştur
yoo kendi haline birakiyorum ne bogupcam elimi kirleticem 😂😂
Yok ya o derece nefretim yok kimseye
Benim de tam nefret sayılmaz ama bazıları cidden sabrımı zorluyor
Yok öylelerini hep arkamızda bıraktık...
Çok var ya ama görmezden gelmek en iyisi
Uzaklaşırım benim tercihim değil
@benhephaklıyımm
yaa ben ne yaptum hahahahahah
Bu M. li Boğmak İstiyorum Iste
🤬
Bakın Sinirleniyor Hemen
Oluyor oluyor. 😄
Hayır yok.
var evet..
Kuzen ve arkadaşı
biri vardır :D